За нас

Новини и събития

Референции

Всички референции

За мен е удоволствие да споделя колко нестандартно и модерно решение постигнахме с използването на декоративните греди. Уникалното е, че са предварително обработени/боядисани/ и единственото, което трябва да се направи е  да се залепят със специалното лепило за тях. Впечатлен съм и ги препоръчвам на всеки, който търси различния интериор.

Георги Загорски, Чирпан

декоративни греди

От години съм клиент на фирма Лерос. За мен и моето семейство е важно от къде и какво пазаруваме. За компетентността в обслужването на клиентите, имате моето голямо"благодаря"!! Последната ми придобивка е направата от специализираната група към магазина на интериорна мазилка Klondike по стените в комбинация с Dune по таваните. Домът ни доби нов, модерен и елегантен вид.

 

Иван Стоименов, Стара Загора

мазилка Klondike

Партньори

Ние в Лерос ЕООД изграждаме стабилни дългосрочни партньорски отношения с фирми и търговски обекти от цялата страна. Запознайте се с нашата стратегия за партньорство и как можем взаимно да си бъдем полезни.
Научете повече

Екип

Лерос ЕООД е създадена през 1991 г., с основна дейност внос и търговия на японска мазилка. Високите изисквания на бързо развиващия се пазар даде нова посока на компанията ни - комплексни решения в интериорния дизайн. Така младата фирма, днес се превърна във водеща в областта си, предлагайки стоки и материали на реномирани световни брандове. Колективът ни е млад, с новаторско мислене, квалифициран и мотивиран да работи. Съставен е от интересни по своята същност хора, занимаващи се с различни дейности в свободното си време, което оформя техния характер и им помага в работата. Постоянно нарастващия брой клиенти ни дава увереността, че подходът ни, за успешното решаване и удовлетворяване на вашите индивидуални проекти, е правилен.
Научете повече

Сертификати

СЕРТИФИКАТИ

Виж сертификатите