Боя за метал

TITAN EFECTO MADERA

TITANLAK EFECTO MADERA е боя  на испанската марка TITAN.

Тя е полиуретанова боя със специален ефект, имитиращ дърво, на базата на модифицирани алкидни смоли, без аромати и тежки метали. Характеризира се с изключителна твърдост и здравина и е подходяща за врати, освежаване на мебели, ламперия, прозорци. Осигурява гладък, сатенен завършек. Подходяща е за вътрешна и външна употреба. Нанася се върху метал, дърво, алуминий и PVC, обработени с грунд Multiuso  на Titan. Работи се с четка от 7 до 8 см ширина, среден косъм, като движението се извършва само в една посока, първата ръка се нанасв от ляво на дясно, а втората от горе  надолу, само с върха на четката. Времето за съхнене е от 4 до 6 часа при 23˚С, а повторното нанасяне след 24ч. При неоходимост се ползва универсален разредител TITAN. Боята се предлага в 10 цвята.

Каталог

TITAN OXIRON MARTELE

OXIRON Martelе е синтетична  боя за метал 3 в 1(преобразувател,грунд и боя) на испанската марка ТITAN.

Тя е антиоксидантна, антикорозионна боя с ефект на ковано желязо и се нанася директно върху ръждясали повърхности. В случай, че металите са силно корозирали, използвайте метална четка с дръжка да почистите повърхностния слой. Идеална е за метални врати, асансьори, парапети, градинска мебел и много други. Подходяща е за вътрешна и външна употреба. Нанася се с четка, валяк, а за големи повърхности се препоръчва пистолет. Покрива от 10 до 12м2 на литър и слой, времето за съхнене е от 15 до 30мин. при 23˚С. Вторият  слой се нанася след 1 до 4 часа, ако е минало повече време след 15 дни. Разрежда се с разредител TITAN MR. Работи се при температура от 5 до 30˚С. Боята се предлага в 14 цвята.

Каталог Видео представяне

TITAN ORO, PLATA, ALUMINIO

Titan Oro е декоративна боя  на испанската марка ТITAN.

Висококачествена боя, наподобяваща цвят злато, сребро и алуминий. Използва се за декориране на повърхности от дърво, метал, полиуретан, гипс и др., предварително обработени със съответния грунд. Идеална е за боядисване на корнизи, профили, рамки и предмети за украса. При необходимост се използва универсален разредител на Titan. Подходяща е за вътрешна употреба. Нанася се с с четка, валяк или пистолет. Покривността й е от 21 до 28 м2 на литър и слой. Времето за съхнене е от 1 до 2 часа при 23˚С, Вторият слой се нанася след 4 до 8 часа. Предлага се в разфасовки от 125мл. и 750мл., в цвят злато и старо злато, с гланцов ефект.

Каталог

TITAN OXIRON FORJA

OXIRON Forja е  боя за метал 3 в 1(преобразувател,грунд и боя)на испанската марка ТITAN.

Тя предпазва от ръжда и представлява отлична защита и украса за всякакъв вид железни повърхости, на които придава естествено метално покритие със структура на шкурка. Лесна е за нанасяне, не се излющва, има много добра адхезия, еластичност и устойчивост на атмосферни условия. За приложение в открити и закрити пространства.Подходяща за всякакъв вид метални конструкции(промишлени, градски, домашни и др.). Нанася се с четка, валяк или пистолет. Покрива от 8 до 12м2 на литър и слой. Разрежда се с разредител TITAN MR. Работи се при температура от 15 до 30˚С. Нанася се директно върху сухи, при необходимост подходящо грундирани повърхности, изчистени от силно натрупана ръжда или мазнини. Съхнене при 23˚С от 15 до 30мин, втори слой се нанася след 24ч. Предлага се в 10 цвята.

Каталог Видео представяне

TITAN OXIRON LISO

 OXIRON Liso е синтетична  боя 3 в 1 (преобразувател, грунд и боя)на испанската марка ТITAN.

Съдържанието и е на базата на модифицирани алкидни смоли, без аромати и тежки метали. Нанася се директно върху ръжда, черни метали, както и върху дърво и твърдо PVC, но с предварително грундиране с подходящ грунд. Осигурява гладко и лъскаво покритие. Подходяща е за парапети, отоплителни уреди, пейки, електрически уреди, врати, за вътрешна и външна употреба. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Покрива от 7 до 10м2 на литър и слой, времето за съхнене е от 15 до 30мин. при 23˚С. Вторият  слой се нанася след 1 до 4 часа, ако е минало повече време, то това действие се повтаря след 15 дни. Разрежда се с универсален разредител TITAN MR. Боята се предлага в 12 цвята.

Каталог Видео представяне

TITANLUX MATE AL USO

TITANLUX MATE AL USO е синтетична матова боя на испанската фирма TITAN.

Тя е бързо съхнеща, устойчива на миене боя и се нанася  бързо и лесно. Подходяща е зa стени, тавани, врати, мебели и др. Използва се за вътрешно приложение. Покрива от 15 до 22м2 за литър и слой. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Времето  за съхнене е от 4 до 8 часа при 23˚С. Вторият слой се нанася след 24 часа. Разрежда се с универсален разредител TITAN. Предлага се в бял цвят и може компютърно да се тонира.

TITANLUX ESMALTE ACRILICO

TITANLUX ESMALTE ACRILICO е акрилна боя на испанската марка Тitan.

Тя е без мирис, износоустойчива, незапалима и издържа на многократно миене. Не пожълтява и има сатенен завършек. Подходяща е за нанасяне върху дърво, гипс, желязо, зидария, врати, стени, мебели. Широко използвана е в болници, училища, ресторанти и др. Разрежда се с вода, подходяща за външна и вътрешна употреба. Покрива от 12 до 14м2 за литър и слой. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Съхне от 30 до 60 мин. при 23˚С, вторият слой се нанася след 6 часа. Предлага се в бял цвят.

TITANLAK SATINADO

TITANLAK SATINADO е испанска полиуретанова боя.

Тя е сатенена, много твърда и устойчива на износване и замърсяване. Използва се върху всички видове дървени и метални повърхности, като прозорци, врати, мебели и др. Подходяща е за работа в  училища, офиси и други търговски помещения, на открито и закрито. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Времето за съхнене е от 3 до 4 часа при 23˚С. Втори слой се нанася след 8 часа. Разрежда се с разредител TITAN. Предлага се в бял цвят и компютърно тониране.

TITANLUX ESMALTE SINTETICO

TITANLUX ESMALTE SINTETICO е синтетична боя на испанската марка TITAN.

Тя е подходяща за нанасяне върху дърво и метал, бързосъхнеща е и създава гланцов ефект. С нея може да декорирате своите мебели, врати, машини и др. Използва се за вътрешно и външно приложение. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Покрива от 12 до 14 м2 за литър и слой. Съхне за 1-2 часа при 23˚С. Втори слой се нанася след 6 до 12 часа. Разрежда се с разредител TITAN. Предлага се в бял цвят и компютърно тониране.

TITAN ANTICALORICA

TITAN ANTICALORICA е  сатенена боя на испанската марка Titan.

Tя се използва за поддържане, декорация и защита на метални повърхности, като ковано желязо, горещи тръби, комини и др. Издържа температура до 350°С. Много е твърда и еластична. Подходяща за външна и вътрешна употреба. Покрива от 12 до 14м2 за литър и слой. Нанася се четка или валяк. Времето  за съхнене е от 20 до 30 мин. при 23˚С. Втори слой се нанася след 2 до 8 часа или след 7 дни. Разрежда се с разредител TITAN MR. Предлага се в черен цвят.

TITAN ACUALUX

Аcualux metalizado е декоративна боя на водна основа с ефект металик на испанската марка Тitan. Може да се нанася върху бетон, камък, тухла, глина, гипс, мрамор, дърво, хартия, желязо, платно, полистирол и др. Аcualux е с високо качество, лесна за нанасяне и се използва  за външна и вътрешна употреба. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Покривност от 9 до 12м2 на литър и слой. Времето за съхнене е от 40 до 60 минути при температура от 23˚С. Втори слой може да нанесете след 6 часа. Разрежда се с вода от 5 до 10%, ако се налага. Работи се при температура от 5 до 30˚С. Предлага се в няколко цвята-злато, сребро, мед и старо злато.

Каталог Видео представяне

SOKRATEKS EMAIL PROFISSIONAL

EMAIL PROFISSIONAL е бързосъхнеща боя на водна основа на чешката марка Sokrates.

Повърхностната професионална боя е с отлично покритие за външна и вътрешна употреба с гланцов ефект. Тя е висококачествен продукт от поредицата PROFESSIONAL И в тази категория е ТОП продукт. Предназначена предимно за нанасяне вурху дървени основи със завишени изисквания-прозорци, входни врати и др. Много е подходяща за метални основи, предварително третирани с антикорозионно покритие като радиатори, разпределители за топла вода, стоманени констукции, както за бетонни подове със средно механично натоварване. Нанася се четка, валяк или пръскане при температура +10°С. Съхне за 3-часа, разходната норма е от 6 до 8м2/кг. Произвежда се в 12 цвята.

Каталог

SOKRATES

Боята на чешката марка Sokrates е на водна основа и е с универсално приложение.

Предназначена е за употреба на открито и закрито. С нея може да боядисвате:

1.Метални повърхности (покриви, улуци, железни конструкции, метални огради, радиатории др.), предварително обработени с антикорозионна грундова боя Anticor PRIMER Sokrates.

2.Дървени повърхности(прозорци, врати, играчки, огради и др.),предварително обработени с импрегнация за дърво Sokrates, която предпазва дървото от плесени, заздравява следващия слой и подобрява прилепливостта и устойчивостта.

3.Минерални и бетонови основи със средно механично натоварване, предварително грундирани.

Боята се нанася се с четка, валяк или пистолет, при минимална температура от + 8˚С, съхне от 4 до 6 часа. Разходната норма е от 8 до 10м2 на кг. Предлага се в 16 основни цвята.

Каталог

HEAVY METAL SILICON EFFECT

VITEX предлага силиконова лакова боя Heavy Metal Silicon Effect със специфичен декоративен завършек и релефна текстура. Идеална за вътрешни и външни метални повърхности. Предлага се готова за употреба в цвят Graphite(графит). Graphite служи за база за предлаганите по цветови каталог 20 разцветки. Боята има високо съдържание на железен оксид, с фина гранулометрия, което придава на боядисаната повърхност уникален декоративен релефен ефект, като същевременно осигурява висока устойчивост на корозия и на ултравиолетови (UV) лъчи. Продуктът може да се използва и за боядисване на дървени повърхности.

Каталог Видео представяне

Грунд MULTIUSO AQUA TITAN

MULTIUSO AQUA е антикорозионен бързосъхнещ грунд на водна основа за всички видове повърхности. Отличен адхезивен грунд за голямо разнообразие от преди боядисани или голи повърхности. Грунда защитава от ръжда върху железни повърхности. Адхезивен грунд за повърхности като: поцинкована (цинкова повърхност), алуминий, стомана, месинг, мед, твърд PVC, метакрилат, експандиран полиуретан, меламин и плочки. Отличен уплътнител за дърво и MDF. Добър за петна по стени и тавани на закрито. Той фиксира петната и предотвратява мигрирането им към повърхността на горния слой. Ефективно отстранява/покрива/  петна от маркери, моливи, кафе, грес и никотин.

Каталог

Каталози

Каталог HEAVY METAL SILICON EFFECT

jpg, 0,08 Mb.

Каталог Titanlak Efecto Madera

pdf, 5,12 Mb.

Каталог Titan Oxiron

pdf, 6,29 Mb.

Каталог Titan Oro, Plata y Aluminio

pdf, 2,34 Mb.

Каталог Titan Forja

jpg, 0,52 Mb.

Каталог Titan Liso

jpg, 0,52 Mb.

Каталог Titan Acualux

jpg, 0,03 Mb.

Каталог Sokrates Email Professional

jpg, 0,06 Mb.

Каталог Sokrates Colour

jpg, 0,09 Mb.

MULTIUSO AQUA TITAN - ГРУНД

jpg, 0,03 Mb.