Декоративни мазилки TAMBOUR

Декоративни мазилки TAMBOUR

Tambour са израелски декоративни мазилки, които съчетават иновативните с традиционни техники, за да се постигне ефект, който отговаря на реалните потребности на клиента. Модерният дизайн, разнообразието от блестящи, смели цветове и текстури създават приятна атмосфера, красота и хармония  в дома.

 

Запитване

SAFARI

Safari и Sahara са декоративни интериорни мазилки на водна основа, с високо качество и здравина, лесни за употреба. Изисканият перлен ефект, напомнящ пясъчни дюни, ги прави най-предпочитаните декорации за стени и тавани. Те ви позволяват да получите грапава повърхност с дълбок и плътен цвят, отваряйки пространство на безкрайна светлина. Това придава на стените изискан, скъп блясък и в същото време създава уют и спокойствие. Safari и Sahara са изключително здрави мазилки, подходящи за вътрешна употреба, екологично чисти, лесни за изпълнение, дори от непрофесионалисти. Ефектът показва, че има красота в хаоса и е чудесно решение за помещения с характер и стил, създаващ ексклузивен интериор и носещ жизнена аура. Колекциа Safari е с едрозърнеста, а Sahara с дребнозърнеста структура. Декорациите се предлагат и в натурални, без перли цветове.

Каталог Видео представяне

LET'S SHINE

Нека свети е декоративна боя, която блести с хиляди сребърни частици. Полученият ефект е много фин, а интензивността му се увеличава при добро осветление. Продуктът е предназначен за боядисване на стени и тавани на закрито. Характеризира се с висока устойчивост на измиване и отлично покритие. Боята е предназначена за боядисване на повърхности от минерални и гипсови мазилки, гипсокартон, тухли, дървени и дървени повърхности и тапети от фибростъкло.

Каталог Видео представяне

CASHMERE

Cashmere е интериорна декоративна мазилка на водна основа, която пресъздава луксозно кадифе, с нежна визия и приятна на пипане повърхност. Много точно дава усещането за коприна, за висок стил и комфорт. Мазилката дълго запазва цвета, блясъка и свежестта на стените. Меката игра на цветове и сенки насочват светлината по определен начин и дават воля на въображението. Неограничените цветови възможности ви помагат да постигнете желания нюанс, в перфектна хармония с останалите елементи на интериора и удовлетворяващи вашия вкус. Кашмир може да се използва за интериорни решения във всеки стил, било то класически, Art Deco или модерен, придава обем и изпълва стаята с топлина и уют.

Каталог Видео представяне

METALLIC SUEDE

Suede е акрилно покритие за вътрешно и външно декориране на стени, пресъздаващ метален или пясъчно-велурен завършек. С уникалната си текстура, здравина и лесно нанасяне, мазилката е предпочитана от архитекти и дизайнери. Ефектът варира в зависимост от осветлението, ъгъла и метода на нанасяне. Подходяща е за домове, ресторанти, офиси. Мазилката е на водна основа, миеща се и щадяща околната среда.
Каталог Видео представяне

Каталози

Каталог CASHMERE

pdf, 0,69 Mb.

Каталог SAFARI

pdf, 0,83 Mb.

Каталог SUEDE

pdf, 0,84 Mb.

Каталог LET'S SHINE

jpg, 0,22 Mb.