Декоративни мазилки TAMBOUR

Декоративни мазилки TAMBOUR

Tambour са израелски декоративни мазилки, които съчетават иновативните с традиционни техники, за да се постигне ефект, който отговаря на реалните потребности на клиента. Модерният дизайн, разнообразието от блестящи, смели цветове и текстури създават приятна атмосфера, красота и хармония  в дома.

 

Запитване

SAFARI

Safari и Sahara са декоративни интериорни мазилки на водна основа, с високо качество и здравина, лесни за употреба. Изисканият перлен ефект, напомнящ пясъчни дюни, ги прави най-предпочитаните декорации за стени и тавани. Те ви позволяват да получите грапава повърхност с дълбок и плътен цвят, отваряйки пространство на безкрайна светлина. Това придава на стените изискан, скъп блясък и в същото време създава уют и спокойствие. Safari и Sahara са изключително здрави мазилки, подходящи за вътрешна употреба, екологично чисти, лесни за изпълнение, дори от непрофесионалисти. Ефектът показва, че има красота в хаоса и е чудесно решение за помещения с характер и стил, създаващ ексклузивен интериор и носещ жизнена аура. Колекциа Safari е с едрозърнеста, а Sahara с дребнозърнеста структура. Декорациите се предлагат и в натурални, без перли цветове.

Каталог 

CASHMERE

Cashmere е интериорна декоративна мазилка на водна основа, която пресъздава луксозно кадифе, с нежна визия и приятна на пипане повърхност. Много точно дава усещането за коприна, за висок стил и комфорт. Мазилката дълго запазва цвета, блясъка и свежестта на стените. Меката игра на цветове и сенки насочват светлината по определен начин и дават воля на въображението. Неограничените цветови възможности ви помагат да постигнете желания нюанс, в перфектна хармония с останалите елементи на интериора и удовлетворяващи вашия вкус. Кашмир може да се използва за интериорни решения във всеки стил, било то класически, Art Deco или модерен, придава обем и изпълва стаята с топлина и уют. Перфектното количество перлен компонент добавя блясък, превръщайки всяка стая в луксозен апартамент и създаващ комфортна обстановка. Може да се използва в почти всяка среда-в клубове, ресторанти, хотели и апартаменти.

 

◄  Каталог 

ANTIQUE

ANTIQUE е мазилка на водна основа, която придава благородство и нанесена на стените, напомня на замъците от италианския Ренесанс. Може да се полага върху вътрешни бетонни и гипсови стени, както и върху дървени плослости. Перфектна е за детски стаи и помещения, които често се налага да се почистват. Материалът позволява с минимални усилия да се постигне извънредно красива и оригинална текстура. Цветовите преходи подчертават неповторимостта на покритието и придават величие и античност. Постигнатите ефекти зависят от ръката на майстора, а цветовете се запазват в продължение на дълъг период от време.

Каталог 


ANTIQUE

SUEDE

Suede е акрилно покритие за вътрешно и външно декориране на стени, пресъздаващ метален или пясъчно-велурен завършек. С уникалната си текстура, здравина и лесно нанасяне, мазилката е предпочитана от архитекти и дизайнери. Ефектът варира в зависимост от осветлението, ъгъла и метода на нанасяне. Подходяща е за домове, ресторанти, офиси. Мазилката е на водна основа, миеща се и щадяща околната среда.
 
 

 

◄  Каталог 

FANTASY

Декоративните покрития Fantasy са акрилни перлени глазури, които позволяват да създадете оригинален дизайн с ефект на мазилка, циментова замазка, мрамор, стенопис или платно. Работи се с помощта на четка, гъба, шпатула или парче плат, предпочитана от непрофесионалисти. Водоразредимата боя има златна, перлена, шимер и глитер бази, които могат да се тонират. Различните бази имат различни оттенъци и блясък, всяка от тях носеща съвременния дух на модернизма. Подходящи за употреба върху дървени повърхности, метал, стени, полиуретанови корнизи. Добра адхезия към боядисана повърхност.

 

Каталог 


 

Каталози

КАТАЛОГ НА CASHMERE

pdf, 0,69 Mb.

КАТАЛОГ НА SAFARI

pdf, 0,83 Mb.

Каталог SUEDE

pdf, 0,84 Mb.

Каталог FANTASY

pdf, 4,30 Mb.