Декоративни мазилки VALPAINT

Декоративни мазилки VALPAINT

VALPAINT S.p.A. иновативна италианска компания, тясно специализирана в производството на декоративни мазилки за вътрешна и външна  употреба. Модерната компания е на технологично ниво а предлаганите продукти от най-високо качество. Широката гама материали позволява да се постигат различни ефекти, старинни и модерни, с изключително естетическо въздействие. Valpaint  присъства на европейския и азиатски пазари като лидер, в това число и на българския. Задоволяването на изискванията на клиентите е основната цел на фирмата.

 


 

Запитване

MAVERICKS

Мavericks е декоративна мазилка, предназначена за интериорна украса. Характеризира се с луминисцентни нюанси на цветове и триизмерна игра, напомняща движението на водните вълни на морето и океана. Именно те вдъхновяват дизайнерите на Valpaint и помагат за създаването на този ефект, използвайки нови инструменти, специално създадени за тази украса. Лесна е за нанасяне, а благодарение на кристалните частици от кварцов пясък и боя се създава приятна и очарователна обстановка. Екологично чиста, дишаща, лесна за почистване и корекции.

 

 Каталог  ►


KLONDIKE

Klondiкe декоративна мазилка на водна основа за вътрешно приложение, с която се създава модерна и елегантна визия на вашите стени, тавани, колони и профили. Материалът е с високо качество, приложим е към различни повърхности като гипс, цимент, гипсокартон, мазилка. Дишащ е и може да се почиства. В Klondike присъстват по-силни и тъмни нюанси. На декорираните места се улавят метални частици, които усилват златния и сребърен ефект и в същото време му придават кадифена визия. Уникалните цветове и оттенъци създават наистина перфектна атмосфера и лесно се постигат желаните разултати. Елегантността и лукса, които излъчват ги прави едни от най-предпочитаните мазилки за интериора.

 

◄  Каталог

KLONDIKE LIGHT

Klondike light е декоративна мазилка на водна основа за вътрешно приложение,  която създава модерна и елегантна визия на вашите стени, тавани, колони и профили. Материалът е с високо качество, приложим е към различни повърхности като гипс, цимент, гипсокартон, мазилка. Дишащ е и може да се почиства. В Klondike Light присъстват по-пастелни и светли цветове. На декорираните места се улавят метални частици, които усилват златния и сребърен ефект и в същото време му придават кадифена визия. Уникалните цветове и оттенъци създават наистина перфектна атмосфера и лесно се постигат желаните разултати. Елегантността и лукса, които излъчват ги прави едни от най-предпочитаните мазилки за интериора.

 

Каталог 

KLONDIKE CORTEN

Декоративното покритие за интериорно и екстериорно приложение, определено като Corten, точно възпроизвежда добре познатия ефект на ръждата с истинското оцветяване от окисляването на метала. Декоративният ефект се достига както с  KLONDIKE CORTEN MID, така и с KLONDIKE CORTEN TOP, като последното се явява по-дишащо и се почиства по-лесно.  Забележителното на това покритие е, че наподобява лотос ефекта – дъждовната капка, стичайки се по стена с вече нанесено покритие възпроизвежда движението на капката по цвета на лотоса, отнасяйки прашинките по пътя си.

 

◄  Каталог

KLONDIKE FERRO

Новоразработена декоративна боя на водна основа, подходяща за интериорни пространства. Елегантно възпроизвежда окислителния ефект на желязото и характерните му метални нюанси. За постигане на различен ефект върху стените, се прилагат разнородни техники за нанасяне. След технологичното време за оксидиране, се нанася последен, предпазен слой с цел да спре процеса на окисление и да направи мазилката удобна за почистване.

 

Каталог  ►

METEORE 8

МЕТЕОR 8 e декоративна релефна мазилка с висока плътност и гъвкавост. Името й говори само за себе си-създава уникалния ефект на повърхността на метеорита. Мазилката е подходяща за тези, които предпочитат модерната визия, богата на метални и перлени нюанси. Устойчива е на удар и триене, почиства се лесно с влажна кърпа. Любителите на ефектните декорации ще са впечатлени от триизмерната структура, която придобива различен ефект в зависимост от техниката на нанасяне. Мeteor 8 е идеален за дома, идеален е и за обществени места, където модернизма е задължителен.


 

◄  Каталог


METEORE CEMENTO 10

Натурално покритие на водна основа, идеално за възпроизвеждане на ефекта на цимента в цялото му разнообразие.  METEORE CEMENTO 10 перфектно пасва на модерните съвременни интериори, прибавяйки акцент елегантност с уникално визуално въздействие. Материалът се нанася с мистрия, след което се дообработва с различни инструменти до желания ефект: с инструмент  „трева“  се  постига добре познатия ефект Травертин, с тампон имитираме дървесна текстура и т.н. Ако сте любители на урбанистичния и индустриален стил, това е вашето решение!

 

 

Каталог  ►


METEORE 10 MARMORIZZATO

Meteore 10 Marmorizzato е най-новото предложение за стенна декорация с типичният релеф и имитация на мраморно покритие. Мазилката е натурална, на водна основа, специално разработена за интериотни решения. Meteore 10 Marmorizzato е перфектна за всеки тип помещение, придавайки елегантност и уникално визуално въздействие.  Особено подходяща за почитателите на модерните визии с привкус на античност. Цветово каталогът предлага еднотонови решения, като включва и богата палитра от комбинации.

 

 ◄  Каталог

VALPAINT E-VOLUTION

VALPAINT E-VOLUTION е декоративна система, специално предназначена за стените и пода в банята, включително зоната около душа. Това покритие позволява постигане на модерни интериорни решения, едновременно с подсигуряването на износоустойчива и водонепороусклива повърхност. Мазилката включва прозрачна двукомпонентна смола, която може да се положи с шпатула върху стените и пода без стичане. Полученото покритие е компактно и непрекъснато, без притеснителните и нехигиенични фуги между плочките.

 

Каталог  ►


SABULADOR

SABULADOR е интериорна пясъчна мазилка на водна основа, която предлага специални луминисцентни отражения в богата цветова гама, от бяло до черно. Нанася се лесно с четка, върху изключително добре подготвени (равни) повърхности. Чрез определени техники на полагане се постигат различни ефекти-на пясъчни дюни, гранд каньон и други. Много е подходяща за комбинация с латекс, тапет, камък или дърво. Тя е продукт с високо качество, тъй като е дишаща и позволява да се мие. С нея създавате уникална и изискана атмосфера във вашия дом, офис или ресторант, които ще се отличават с изключителни пясъчни отражения, напълно в съответствие със съвременните тенденции, независимо дали в модерен или класически стил.

 

◄  Каталог


 

SABULADOR SOFT

SABULADOR SOFT е интериорна фина пясъчна мазилка на водна основа, с метален ефект, чиято красота очарова. С нея можете да създадете уникална лъскава структура в елегантен и модерен стил, използвайки различни техники на декориране. Работи се с четка, нанася се бързо и лесно върху стени, измазани повърхности, мебели, дървен материал и MDF плоскости. Повърхностите трябва да са сухи, чисти и без прах и предварително да са обработени с подходящия грунд. Притежава високо качество, дишаща е и позволява да се мие. Изключително подходяща за хора, на принципа''направи си сам''.

 

 Каталог  ►


POLISTOF

POLISTOF е декоративна мазилка на водна основа, с нова визия-на границата между живопис и цветен плат. Произведена по най-съвременни технологии, тя е издръжлива във времето и има възможност да се мие. Предназначена е да осигури нови решения за интериорния дизайн, така че да се постигне  изтънчена елегантност. Нанася се върху всякакви повърхности след подходяща подготовка на основата, включително върху дървен материал, мазилка, желязо и леки сплави. Мазилката перфектно се допълва с декорации на Valpaint като Meteore8, Klondike, Valsetin, Mavericks.

 

◄  КаталогARTECO 7

ARTECO 7 e декоративна мазилка, която прави повърхността да изглежда като ценна картина, напоена с красота, светлина, хармония и емоция. Материалът е на водна основа, изключително подходяща за вътрешно приложение, притежава голяма гъвкавост и естетическо въздействие. Декоративните ефекти са разнообразни и варират от класически до флорални, което придава на помещението оригинална и хармонична визия. Мазилката е идеална за големи площи на стени, коридори и стълбища.

 

 Каталог  ►
VALSETIN 2

VALSETIN е декоративна мазилка на водна основа, с която всеки дом ще има свой собствен живот в комбинацията на фини цветове. Тя е елегантна и изискана, на допир напомня коприна и създава уникална и изискана атмосфера. Декоративния ефект съживява всяко пространство и омагъосва с копринените си отблясъци. Към всеки цвят може да се сложи добавката V30, с която ефекта се засилва и се създава завладяваща визуална чувствителност-меки, преливащи се гладки ефекти на недвижима коприна.

 

 ◄  Каталог


ROCOCO

ROCOCO (венецианска мазилка) e мазилка с огледален ефект, подходяща за повърхности с особено художествено и историческо значение, където е важно постигане на декорация от епохата. Притежава висока якост и добра устойчивост на цветовете във времето. Нанася се върху гипс, гипсокартон и мазилка, подходящо подготвени с грунд и възможност за постигане на различни ефекти като покрития тип мрамор или още по-старинни-тип венецианска мазилка. Работи се със специална пластмасова шпакла или неръждаема от инокс. Полага се на няколко ръце, според вида венециано-варово или акрилно. За по-голяма здравина и лесна поддръжка спомага завършващия слой вакса, която прави повърхността още по-лъскава. Предлага се освен в прозрачен и в сребърен и златен оттенък. Отличната паропропускливост я прави предпочитана за бани и басейни. Материалът е търсен и желан заради своята уникална визия особено при овалните повърхности като колони и арки.

 Каталог  ►


MAGIC LIGHT

Magic light е покритие с блестящ ефект, когато е под лъчите на светлинен източник. Благодарение на свойството му да задържа енергия, излъчва необикновенна светлина дори и при пълен мрак, като по този начин става блестящ светлинен ресурс. Този ефект го прави приложим в различни условия като например ограничаване зони за безопастност. Изключително подходящ е за дискотеки и изложбени зали, за постигане на неповторими отблясъци на цветовете. Съставено е от грунд Gummiflex серия 5000 и от Magic light покритие. Грундът се нанася на една или две ръце, след изсъхване от 6 до 8 часа се нанася основният материал с валяк с къс косъм или с четка, като внимавате да се разстели еднородно. В зависимост от това какъв инструмент се използва-шпакла, тампон или валяк, се постига желаният декоративен ефект.

 

◄  КаталогКаталози

Каталог Valpaint E-volution

pdf, 4,51 Mb.

Каталог Klondike Ferro

pdf, 3,87 Mb.

Каталог Mavericks

pdf, 4,72 Mb.

Каталог Klondike

pdf, 15,20 Mb.

Каталог Klondike Light

pdf, 5,95 Mb.

Каталог Klondike Corten

pdf, 3,42 Mb.

Каталог Meteore8

pdf, 10,13 Mb.

Каталог Meteore Cemento 10

pdf, 6,76 Mb.

Каталог Meteore 10 Marmorizzato

pdf, 3,60 Mb.

Каталог Sabulador

pdf, 10,53 Mb.

Каталог Sabulador Soft

pdf, 4,41 Mb.

Каталог Arteco 7

pdf, 7,22 Mb.

Каталог Polistof

pdf, 10,49 Mb.

Каталог Rococo

pdf, 14,36 Mb.

Каталог Valsetin

pdf, 3,66 Mb.

Каталог Magic Light

pdf, 14,41 Mb.

Референции

От години съм клиент на фирма Лерос. За мен и моето семейство е важно от къде и какво пазаруваме. За компетентността в обслужването на клиентите, имате моето голямо"благодаря"!! Последната ми придобивка е направата от специализираната група към магазина на интериорна мазилка Klondike по стените в комбинация с Dune по таваните. Домът ни доби нов, модерен и елегантен вид.

 

Иван Стоименов, Стара Загора

мазилка Klondike