Лак на синтетична основа

Яхтен лак Titan

Яхтения лак е много лъскав и предпазва от въздействието на морската среда. Подходящ е за дървени повърхности на яхти, лодки, дървени констукции в крайбрежни райони или при много влажна среда. Той е много здрав, еластичен, устойчив на UV лъчи и на износване. Подходящ е за външна и вътрешна употреба, безцветен е и има гланцов ефект. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Съхне от 6 до 7 часа при температура от 23˚С. Втори слой се нанася след 24 часа. Използва се разредител на Titan. Покрива от 14 до 18м2 за литър и слой.

 

TITANLUX MATE

TITANLUX MATE е испански синтетичен лак с матов ефект.

Подходящ е за защита и декорация на естествени дървени повърхности, особено за мебели и врати. Устойчив е на миене. Предназначен е за вътрешна употреба, но може да се използва и на открито ако не е изложен на пряко влияние на атмосферните условия. Нанася се с валяк, четка или пистолет. Съхне от 4 до 6 часа при температура от 23˚С. Вторият слой се нанася след 12 до 24 часа. Покрива от 12 до 14мза литър и слой.

TITANLUX BRILLANTE

TITANLUX BRILLANTE е бързосъхнещ синтетичен лак за дърво на испанската марка Titan. Използва се за лакиране, декориране и възстановяване на дървени повърхности като мебели, врати, шкафове и др. Подходящ е за външна и вътрешна употреба. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Времето за съхнене е от 3 до 5 часа при температура от 23˚С. Втори слой се нанася след 18 до 24 часа. Разрежда се с разредител на Titan. Работи се при температура от 5 до 30˚С. Покрива от 14 до 18м2 на литър и слой. Създава гланцов ефект и се предлага в 7 цвята.

TITANLUX SATINADO

TITANLUX SATINADO е синтетичен лак със сатенен ефект на испанската марка Titan.

Той е двукомпонентен и е свисока консистенция, пластичен и устойчив на износване, петна, измиване, надраскване. Много устойчив на химикали, грес, газьол и др. Подходящ е за дървени повърхности на закрито и открито, устойчив на UV лъчи, не пожълтява. Повърхността трябва да бъде почистена с шкурка, чиста и суха. Не лакирайте при силна слънчева светлина или роса. Използвайте подходящ грунд. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Разрежда се с разредител на Титан от 5-10% или от10 -20%. Времето за съхнене е от 3 до 5 часа при 23˚С. Вторият слой се нанася след 18 до 24 часа. Работи се при температура от 5 до 30˚С. Предлага се безцветен и в цвят.