Латекс - матов ефект

TITAN PRO P50

TITAN PRO P50 е матов латекс на водна основа, за вътрешно приложение с антимухълни и антибактериални съставки. Компютърно се тонира по каталог с тониращата система на Servicolor. Боядисаната повърхност не се изтрива и запазва години наред първоначалните си качества и вид. Повърхността трябва да е предварително обработена с грунд на Тitan. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Съхне от 40 до 60 мин, при t от 23˚С нанасянето на 2-ра ръка е след 6-8ч. Разрежда се с 10% вода, покривност за 1л-от 8 до 12м2 на слой. Тонира се по система Servicolor.

Каталог

PRIMALEX EXCLUSIVE

Primalex Exclusive е висококачествена, гладка, емулсионна боя на водна основа за интериори с отлична покриваща сила и устойчивост на мокро почистване. Поддържа хигиена на въздуха поради липсата на разтворители, което гарантира ниски емисии. Препоръчва се за боядисване на стени и тавани в помещения, подложени на интензивно експлоатационно натоварване, като обществени места, медицински заведения, училища, детски градини, както и за боядисване на кухни, зали, детски ясли и дневни. Богатата палитра от цветови нюанси е с изключително траен матов завършек а отличните характеристики на приложение правят тази боя предпочитана от по-взискателните клиенти. Подходяща за повърхности като мазилки, бетон, гипс, тапет за боядисване, гипсокартон и други. Разходна норма: 8-10 м2/литър за един слой. Време за съхнене: 2часа, при температура на въздуха 23 градуса. Тонира се по система PPG.
                                            

PRIMALEX OPTIMAL

Primalex Optimal е плътна, висококачествена, кремообразна боя за оцветяване на нови и обновяване на стари стени и тавани в интериора. Поддържа хигиената на въздуха поради липсата на разтворители и пластификатори, което гарантира ниски емисии. Изключителната паропропускливост и устойчивост на износване са идеалната комбинация за посрещане на изискванията в помещения с интензивен трафик. Осигурява луксозно бяло матово покритие, подходящо както за частни жилищни, така и за обществени помещения. Прилага се при повърхности, като мазилки, бетон, гипс, тапет за боядисване, гипсокартон. Тонира се по система PPG.

JOHNSTONES COVAPLUS VINYL MATT

Латекс Covaplus Vinyl Matt е емулсия на водна основа за вътрешна употреба. С голяма белота, висока плътност и издръжливост на почистване. Подходяща за тавани и стени от гипсова и циментова шапакловка, бетон, зидария, дърво и метал. Лесен за работа, покрива несъвършенствата и не пръска. Има отворено време за работа, което позволява на латекса да покрие равномерно повърхността. Цветовете не избледняват във времето. Завършека е мат. Един литър покрива 17 м2 на една ръка. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Разрежда се с 10% вода. Съхне 1-2 часа, повторното боядисване е след 2-4 часа. Разфасовки: 1л, 2.5л, 5л и 10литра.

JOHNSTONES DURABLE MATT

Johnstones Acrylic Matt е матов латекс от най-висок клас с изключителна устойчивост на почистване. Подходящ за вътрешно боядисване на стени и тавани от гипсова и циментова шпакловка, бетон и зидария. Има висока плътност и покривни свойства, с изключителна белота. Не пожълтява във времето. Устойчива е на пари и кондензация. Издръжливостта на латекса го прави идеален за използване в кухни, бани, хотели, болници и обществени сгради, за помещения с висок трафик, където е необходимо постоянно почистване. Разходната норма е 16м2 от един литър за една ръка. Нанася се с четка, валяк и пистолет. Съхне за 1-2 часа, повторно боядисване се прави след 2-4 часа. Разфасовки от 2,5л, 5л и 10литра.

HET UNIVERZALNI

Латекс HET е бяла матова, бързосъхнеща дисперсна боя с висока покривна способност, устойчива на атмосферни влияния, което я прави подходяща за външна и за вътрешна употреба. Характеризира се дълготрайност на покритието, лесно нанасяне, екологично чиста и безвредна. Разходна норма от 6-10м2 на слой. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Време на съхнене от 2 до 4 часа при 20˚С .

Каталози

Benjamin Moore колекция Affinity colors

pdf, 11,17 Mb.

Benjamin Moore color card

pdf, 12,19 Mb.

Benjamin Moore kids room color card

pdf, 14,52 Mb.

Benjamin Moore Dramatic deeps color card

pdf, 12,19 Mb.

Benjamin Moore colors

pdf, 0,00 Mb.

Benjamin Moore Whites 2020 color

pdf, 5,99 Mb.

Каталог PRIMALEX

pdf, 5,03 Mb.

Техническа характеристика латекс BENJAMIN MOORE 875 CONCEPTS MAT

pdf, 0,43 Mb.

Техническа характеристика латекс BENJAMIN MOORE 891 CONCEPTS MAT

pdf, 0,43 Mb.

Грунд 895 Concepts Acrilic Stabilising Primer Transparent

pdf, 0,42 Mb.

Грунд 881 Concepts Acrilic Resisting White

pdf, 0,43 Mb.

Каталог Premier, servicolor TITAN

jpg, 2,46 Mb.

Каталог бои и латекси HET

pdf, 1,71 Mb.