Латекс - матов ефект

Латекс Titan A1

TITAN А1 е матов латекс на водна основа, за вътрешно приложение с антимухълни и антибактериални съставки. Компютърно се тонира по каталог с тониращата система на Servicolor. Боядисаната повърхност не се изтрива и запазва години наред първоначалните си качества и вид. Повърхността трябва да е предварително обработена с грунд на Тitan. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Съхне от 40 до 60 мин, при t от 23˚С нанасянето на 2-ра ръка е след 6-8ч. Разрежда се с 10% вода, покривност за 1л-от 8 до 12м2 на слой.

Латекс Titan A1

Латекс Titan TP23

TITAN ТР23 е акрилна латексова боя на водна основа, предназначена за боядисване на стени и тавани, за вътрешно приложение. Компътърно се тонира по каталог с тониращата система на Servicolor. Боядисаната повърхност не се изтрива и запазва години наред първоначалните си качества и вид. Повърхността трябва да е предварително обработена с грунд на Тitan. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Съхне от 40 до 60 мин., при температура от 23˚С, нанасянето на 2-ра ръка е след 6-8 часа. Разрежда се с 10% вода, покривност за 1л-от 8 до 12м2 на слой.

 

Латекс Titan TP23

Латекс HET

Бяла матова, бързосъхнеща дисперсна боя с висока покривна способност, устойчива на атмосферни влияния, което я прави подходяща за външна и за вътрешна употреба. Характеризира се дълготрайност на покритието, лесно нанасяне, екологично чиста и безвредна. Разходна норма от 6-10м2 на слой. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Време на съхнене от 2 до 4 часа при 20˚С .

Латекс HET