Латекс - матов ефект

VALPAINT V55 МАТ

V55 MAT e декоративна водоотблъскваща и антибактериална боя на водна основа за интериори. Нейната формула съчетава традиционните свойства за предотвратяване на мухъл с иновативната технологична сила на сребърните йони, които инхибират разпространението на бактерии. По този начин боядисаните повърхности се запазват хигиенично чисти и имат антисептични свойства.

Видео представяне

Латекс ROYAL

 Royal е матов латекс на водна основа, за вътрешно приложение с антимухълни и антибактериални съставки. Компютърно се тонира по каталог с тониращата система. Боядисаната повърхност  запазва години наред първоначалните си качества и вид. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Съхне от 40 до 60 мин, при t от 23˚С,  нанасянето на 2-ра ръка е след 6-8ч. Разрежда се с 10% вода, покривност за 1л - от 10 до 12м2 на слой. 

PRIMALEX EXCLUSIVE

Primalex Exclusive е висококачествена, гладка, емулсионна боя на водна основа за интериори с отлична покриваща сила и устойчивост на мокро почистване. Поддържа хигиена на въздуха поради липсата на разтворители, което гарантира ниски емисии. Препоръчва се за боядисване на стени и тавани в помещения, подложени на интензивно експлоатационно натоварване, като обществени места, медицински заведения, училища, детски градини, както и за боядисване на кухни, зали, детски ясли и дневни. Богатата палитра от цветови нюанси е с изключително траен матов завършек а отличните характеристики на приложение правят тази боя предпочитана от по-взискателните клиенти. Подходяща за повърхности като мазилки, бетон, гипс, тапет за боядисване, гипсокартон и други. Разходна норма: 8-10 м2/литър за един слой. Време за съхнене: 2часа, при температура на въздуха 23 градуса. Тонира се по система PPG.
                                            

PRIMALEX OPTIMAL

Primalex Optimal е плътна, висококачествена, кремообразна боя за оцветяване на нови и обновяване на стари стени и тавани в интериора. Поддържа хигиената на въздуха поради липсата на разтворители и пластификатори, което гарантира ниски емисии. Изключителната паропропускливост и устойчивост на износване са идеалната комбинация за посрещане на изискванията в помещения с интензивен трафик. Осигурява луксозно бяло матово покритие, подходящо както за частни жилищни, така и за обществени помещения. Прилага се при повърхности, като мазилки, бетон, гипс, тапет за боядисване, гипсокартон. Тонира се по система PPG.

HET UNIVERZALNI

Латекс HET е бяла матова, бързосъхнеща дисперсна боя с висока покривна способност, устойчива на атмосферни влияния, което я прави подходяща за външна и за вътрешна употреба. Характеризира се дълготрайност на покритието, лесно нанасяне, екологично чиста и безвредна. Разходна норма от 6-10м2 на слой. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Време на съхнене от 2 до 4 часа при 20˚С .

Каталози

Каталог PRIMALEX

pdf, 5,03 Mb.

Грунд 895 Concepts Acrilic Stabilising Primer Transparent

pdf, 0,42 Mb.

Грунд 881 Concepts Acrilic Resisting White

pdf, 0,43 Mb.

Каталог бои и латекси HET

pdf, 1,71 Mb.