Лепила - български

Лепило Хелмевект

Хелмевект е полихлоропреново лепило, подходящо за гума, естествена кожа, текстил, каучук, пластмаса, дърво, стъкло, фурнир, метал и др. Не се препоръчва за стиропор, полиетилен, полипропилен и изкуствена кожа. Отвореното време за работа е около 10-15 мин. Крайна якост се постига след 24 часа. Работната температура да е минимум 18˚С., при по-ниска е възможно да се сгъсти. Разходната норма е от 250 до 350мл/м2. Предлага се в разфасовки 0.700кг и 4кг.

Лепило Хелмевект

Универсално строително лепило

Универсалното строително лепило представлява добре хомогенизирана маса на специална полимерна дисперсия и добавки. Използва се за залепване на стиропор и други продукти предназначени за топлоизолация, нетъкан текстил(деколин, валтер), шперплат, каширани подови настилки и други текстилни материали; подова и стенна керамика върху циментови и вароциментови мазилки, бетонови подове и др. Нанася се без да се разрежда, еднократно само върху основата с дебелина на слоя 1-2мм. За предпочитане е да използвате назъбена шпакла. Инструментите се почистват с вода, преди да са засъхнали. Работната температура не трябва да е по-ниска от 5˚С. Предлага се в разфасовки 1.6кг и 5кг.

Универсално строително лепило

Лепило С200

С200 е лепило, което представлява добре хомогенизирана маса на специална полимерна дисперсия и добавки. Използа се в строителството за подобряване на циментови разтвори, при залепване на подова и стенна керамика и друга санитария. Намира приложение в опаковъчната промишленост-картони, каширане на фолио в цигарената промишленост и др. Работната температура трябва да не е по-ниска от 5˚С. Предлага се в разфасовки по 1.6кг и 5кг.

Лепило С200