Спрей бои

Спрей Very Well

Бързосъхнеща акрилна спрей-боя Very Wеll е предназначена за пръскане на различни повърхности от дърво, метал, стъкло, алуминий и пластмаса. Подходяща е както за външна, така и вътрешна употреба. Повърхностите предварително се почистват, обезмасляват и изсушават. Флаконът се разклаща преди употреба и се пръска от разстояние 25-30см., на няколко тънки слоя. Не е позволено използването на спрей-боята при температура над 50˚С. Ако основата върху която се нанася е синтетична боя, използването на спрея не се препоръчва. Предлага се в богата цветова гама по системата RAL.

Спрей Very Well

Лак Very Well

Very Well e бързосъхнещ безцветен лак, който е предначначен за всякакъв вид повърхности(дърво, метал, алуминий, стъкло, камък и пластмаси). Лака е подходящ като  финиш за акрилни и нитроцелулозни лакове. Повърхностите се почистват, обезмасляват и изсушават. Преди употреба флакона се разклаща и се пръска от разстояние 25-30см. Нанасят се няколко тънки слоя. Втвърдява се приблизително за 2 часа. Предлагат се два транспарентни ефекта(мат и гланц).

Лак Very Well

Лак Color Works

Лак Color Works e безцветна алкидна боя. Предварително почистените, сухи, обезмаслени и боядисани повърхности(дърво, метал, алуминий, стъкло, камък и пластмаса) се обработват с лака. Преди употреба го разклатете добре и пръскайте от разстояние 25-30см. Нанася се лесно и бързо на няколко тънки слоя. Препоръчителната температура за работа е 15 -25˚С.

Лак Color Works

Спрей - боя мрамор ефект

Декоративният спрей за уникален мраморен ефект е специална аерозолно-резистентна синтетична боя с високо качество и покривна способност. Нанася се еднократно на равен слой върху оцветена основа. Приложим е върху всякакви основи-стени, камък, дърво, метал, стъкло и др. Преди употреба основата трябва да се почисти, обезмасли и подсуши. Флаконът се разклаща енергично за около 3мин. Пръска се от разстояние 30-60см. За максимален ефект може да се нанесе прозрачен лак. Подходящ е за външа и вътрешна употреба.

Спрей - боя мрамор ефект

Спрей ефект злато/сребро/мед

Висококачествения спрей Dupli color за ефекти е акрилен продукт и е предназначен изключително за ползване на закрито. Има силно изразен металически изглед с който може да предадете нов блясък на предмети, свещници, аранжировки от цветя, полици и др. Бързосъхнещия спрей е подходящ за гладки повърхности като метал, дърво и пластмаси. Те трябва предварително да са почистени и обезпрашени, като лака се нанася на няколко тънки слоя. Пръска се на разстояние от около 25-30см. Не се покрива с прозрачен лак. Напълно се втвърдява след 24ч. Ако повърхностите на предметите, които ще се пръскат съдържат синтетични смоли, ползването на спрея не се препоръчва. Цветовете са злато, сребро и мед.

Спрей ефект злато/сребро/мед

Спрей Car's

Бързосъхнещата аерозолна боя-спрей Car's е предназначен за боядисване на различни детайли на автомобила. Много често се използва за освежаване на джантите. Устойчив е на атмосферни влияния, което му дава способността да се пръска отвън. Повърхностите трябва да се почистят предварително от ръжда, да се обазмазнят и подсушат. Неподготвени повърхности не се пръскат. Преди употреба флакона трябва да се разбие, а пръскането да е от разстояние около 25-30см. Нанасят се няколко тънки слоя. Ако повърхностите, които ще пръскате съдържат синтетични смоли, пръскането с този спрей не е препоръчително.

Спрей Car's

Спрей емайл за вани и бяла техника

Бързосъхнещата акрилна спрей-боя е подходяща за частична поправка на емайлирани повърхности(вани и мивки) или цялостно боядисване на бяла техника(хладилници, печки, перални, микровълнови печки, бойлери и др.) Повърхността трябва да е суха, обезмаслена и чиста. Може да се надраска с дребна шкурка. Разклатете флакона за околко 2 мин. Боята се нанася на няколко слоя от разстояние около 25см., като между отделните впръсквания оставете интервал не по-малко от 2 мин. за съхнене. Не се препоръчва покриване на повърхности третирани със синтетична боя.

Спрей емайл за вани и бяла техника

Високотемпературен спрей Color Works

Спрей Color Works High Temp e термоустойчиво покритие за повърхности, подложени на високотемпературно въздействие. Изтъркайте предварително грундираната повърхност така, че тя да бъде чиста, суха и обезмаслена. Безопасен за околната среда. Не грундирайте. Преди употреба разклатете флакона в продължение на 2 мин., пръскайте от разстояние 25-30см. Нанесете на няколко тънки слоя. Оставете да съхне 1 час при стайна температура. След това нагрейте(160˚С.) в продължение на 30-60мин., за да се втвърди слоя. По време на втвърдяването лакът се изпарява.

Високотемпературен спрей Color Works

Спрей Titan Metalizado

Фирма Titan предлага бързосъхнещия спрей-боя Metalizado, който е устойчив на всякакви атмосферни влияния. С него постигате неповторим метализиран ефект и не пожълтява в случай, че искате да защитите хромирани или алуминиеви джанти. Подходящ е за всякакъв вид повърхности и предмети, както за външна така и вътрешна употреба. Времето за съхнене е от 30 до 60 мин. Най-добра покривност се постига при нанасянето на два  слоя.

Спрей Titan Metalizado

Tрансперантен (прозрачен) спрей

Tрансперантните спрейове Dupli color са оцветяващи бои, които придават прозрачност на обработените повърхности. Изключително подходящи са както за стъклени и пластмасови повърхности(лампи, стопове, мигачи и фарове на автомобили), така и за дърво, керамика и метал. Повърхността трябва да бъде почистена, обезмазнена и подсушена. Пръска се от разстовяние 25-30см на тънки слеве. Транспарентните спрейове не са подходящи за полистирен. Предлага се в цветовете синъо, червено, черно, зелено и жълто.

Tрансперантен (прозрачен) спрей