Декоративни мазилки OSAKA

Декоративни мазилки OSAKA

Декорът днес е достигнал ниво на несравнима красота и съвършенство.  Декоративните мазилки се превърнаха в перфектен завършек на всяко пространство, а разновидностите вървят ръка за ръка с качеството на продуктите. Затова се доверете на фирма OSAKA, която над 30 години разработва своите продукти, с високо  качество на дизайнерски мазилки с плавни, преливащи се, уникални тонове. Разнообразието от продукти  могат да създават различни ефекти и имитации:  метализирани пясъци, глазури, сатенени дюни, имитации на камък, както и многоцветни, земни ефекти ... което позволява на всеки клиент да покаже своята идентичност.

 

Запитване

PERLADO

Декоративна мазилка Perlado е изключително предназначена за интериорни пространства. С пясъчната си структура и благодарение на металните частици в нея, се постигат различни перлени ефекти, светлосенки и релефи. Мазилката е постижима за направата, както на професионални декоратори, таза и за хора без опит. За постигането на оптимални резултати, се доверете на екипа ни, който в годините е натрупал необходимия опит, относно правилната употреба на продукта.

Каталог Видео представяне

DAMASKO

Damasko е модерно декоративно покритие, ултра-луксозно и елегантно, със сатенен ефект, наподобяващо коприна или кадифе. Мазилката включва в състава си метални частици, влакна и багрила, посредством които се постига тази игра на светлосенки и зрително копринено докосване. Материалът е лесен за нанасяне не само за професионалисти, но и за любители-декоратори. Полагането става посреством четка или валяк и маламашка, в зависимост от ефекта , който се търси.

Каталог Видео представяне

SUPREME COLOURS

Supreme Colors е изключително поливалентно покритие на водна основа, с метален блясък и висока устойчивост. Декоративна мазилка, приложима върху всеки тип повърхност – стени, метал, дърво, тухли, пластмаса, стъкло и т.н. Позволява постигане на широко разнообразие на завършващия слой, много подходящо за екстериорни решения.

Състои се от покривни метални пигменти, прилепващи към всякакви повърхности смоли и специални добавки. Лесна за нанася със специален валяк, въздушен пистолет и разнородни четки. Тъй като прилепва към всякаква повърхност, не се налага използване на грунд. Прилага се директно към всяка основа.

Каталог Видео представяне

STUCCO MITIKO

Венецианото е кулминацията на вековна традиция, чиято максимална техническа и артистична изтънченост е постигната в периода на Възраждането. Архитектурната красота и елегантност на ренесансовите дворци се дължи на довършителните щрихи с тази декорация. Като такъв тип покритие, Stucco Mitiko постига високото си качество с добре подбрани изходни материали: максимално чиста, отлежала гасена вар “Grassello”  (калциев хидроксид), мраморен прах, специални смоли и добавки. Когато се използва натурална мазилка и се завърши с много добро полиране, се постига финален огледален блясък на покритието. Благодарение на нюансиращите добавки  се получават красиви тонове с висока интензивност. В допълнение - варта придава красива белезникава глазура, която контрастира с цветовете, прибавени в третия слой, постигайки елегантен мозаечен ефект, имитиращ мрамор.

Каталог Видео представяне

MADREPERLA

Madreperla е декоративна мазилка с модерен и елегантен акцент, с безкраен диапазон от тонове и полутонове. Впечатляващ продукт с качество на изпълнението. Това покритие съчетава актуалният перлен завършек с цветните частици в мазилката. Съставена е от полимерен пясък, целулоза, смоли и специални добавки.  Нанася се лесно със специален валяк или плоска четка от естествен косъм и пластмасова шпатула. За предварителна подготовка на стената, се препоръчва нанасяне на грунд Fondo Opaco върху гладка шпакловка - това прави полагането по-лесно и гарантира оптимално фиксиране и завършване на продукта.

Каталог Видео представяне

FANTASIA

Fantasia е повече живопис с отпечатъка на времето върху нея, отколкото декоративна мазилка. Разработена на акрилна основа, тя съдържа частици, продукт от най-съвременните разработки в тази насока. Това позволява достигане на интензивен и впечатляващ ефект с максимална лекота.

Използва се валяк за базовото покритие и декоративна ръкавица за завършващия слой. След като повърхността е вече грундирана с Fondo Opaco, се полага оцветения завършващ слой с помощта на декоративна ръкавица. Препоръчително е 10 минути след полагането върху все още влажната повърхност с леки удари да се разнесат частиците и да се подсили ефекта на мазилката.

Каталог Видео представяне

SIROCO

Siroko е декоративна мазилка, която позволява постигане на пясъчен ефект, предизвиквайки усещане за пустиня. В състава й влиза кварцов пясък, смоли и специални добавки. Лесно се нанася с помощта на ръкавица или четка. Постига се елегантен матов завършек. Препоръчително е използването на грунд Fondo Benagua за подготовка на стената. Това помага за лесното нанасяне на мазилката и гарантира оптимално фиксиране и повърхностен ефект на покритието.

Каталог Видео представяне

Каталози

Каталог Perlado

pdf, 3,32 Mb.

Каталог Damasco

pdf, 3,67 Mb.

Каталог Supreme Colours

pdf, 2,49 Mb.

Каталог Stucco Mitiko

pdf, 5,18 Mb.

Каталог Madreperla

pdf, 4,42 Mb.

Каталог Fantasia

pdf, 3,14 Mb.

Каталог Siroco

pdf, 2,21 Mb.