Ламиниран паркет

Ламиниран паркет

Ламинираният паркет съчетава в себе си много качества, като висока здравина и издръжливост, лекота на монтажа и дълготрайност на използването. Подовите настилки с марка на утвърдени фирми като Egger, Kronotex, Tarket, Klasen, Kaindl и други категорично са най-харесваните на пазара съвременни решения за всякакъв под. При нас можете да намерите голямо разнообразие от най-новите колекции паркети, а също и подходящите за тях аксесоари-подложки, первази и лайсни. Уникалните структури, широката гама от светли или тъмни нюанси ще ви помогне да откриете подходящата за вас настилка.

Запитване

MEISTER

Безспорен лидер в производството на ламиниран паркет с осемдесет годишен опит, немската фирма Meister предлага на световния пазар продукти с изключително висока износоустойчивост и дълголетие. Използваната многопластова структура, висококачествените материали, стабилната HDF средна част и разнообразните повърхности правят настилката харесвана и предпочитана за всякакъв вид помещения, от домашни до най-високо натоварени обществени и административни. Продуктовата гама включва имитация на дърво на местни и екзотични дървесини, както и повърхности(антибактерилни и антистатични), имитиращи керамични плочки, пясък и текстил. Meister е изобретателят на ламиниран паркет с вградена шумоизолация. Ето защо подовете не само изглеждат добре, но са и тихи. Заедно с ефективното намаляване на шума от системата AquaStop, настилката осигурява допълнителна защита срещу влага. Освен многобройните си положителни качества, ламинираният паркет Meister е подходящ за полагане върху контролирано подово отопление.

Каталог Видео представяне

CLASSEN

 Classen са една от водещите фирми за производство на ламиниран паркет. Благодарение на специалното покритие, обработено с восък, ламинатът запазва оригиналния си вид през годините. Неговата грапава структура имитира истинско дърво. Той е отличен избор, който има  няколко предимства, за разлика от естествените дървени подове-монтира се бързо, почиства се  много лесно от различни замърсявания и благодарение на специалната антистатична повърхност не задържа прах. Насладете се на новите колекции с различни размери и структури, цветове и дизайн, съчетаващи традиционното с модерното. Оригиналните дизайнерски решения и нетрадиционен подход създават простота и елегантност. Ако сте ценители на красотата и комфорта тези колекции няма да ви оставят безразлични. Домът ви е ще оживее, а меките и топли нюанси ще създадат гостоприемна атмосфера.

Каталог Видео представяне

BALTERIO

Ламиниран паркет Balterio съчетава високо качество, изключителна здравина, стил и ефективност. Устойчив е на петна, драскотини и избледняване от слънчевата светлина. Подходящ е за всички нива на дома, включително кухни и мокри помещения. Той е 12% по-плътен от другите ламинати, което го прави стабилен на удар и намалява предаването на звука. Разнообразието от колекции и различни категории стил ви дава възможност да изберете ламинат, който съответства на вашата същност и светоусещане. Светлите тонове озаряват помещението, повишават чувството за откритост, а стаята изглежда по-голяма и просторна. Естествени цветове създават спокойна атмосфера и подчертават усещането за автентичен дървен под, с който ще се почувствате едно с природата. Меките цветове на дърво ще донесат мир и хармония, а наситените създават усещане за топлина и уют във вашия дом.

Видео представяне

Каталози

Каталог CLASSEN

pdf, 9,41 Mb.

Каталог MEISTER

pdf, 24,92 Mb.