Маламашки, шпатули

Маламашки CO.ME

Маламашки CO.ME са предназначени за професионални потребители, произведени в Италия, в заводи GallieraVeneta, известни в цял свят. Перфектно съчетават здравината на кованата брикета с лекотата на заварената, разполагат с гъвкаво острие, лазерно изрязани, което означава, че е възможна всяка форма: до момента 40 модела в повече от 640 комбинации. CO.ME венециански мистрии гарантират мекота и гъвкавост при работа с всеки материал, имат уникални, ексклузивни форми за най-предизвикателните повърхности, не оставят черни маркировки, огледално полирани и скосени ръбове. Прегърнете инструменти CO.ME и покажете на света неочаквани форми! Това е вашето ново предизвикателство!

Видео представяне

Маламашки MARMORINO

Маламашки Marmorino Tools - да създаваш светове в които нищо не е както преди.  Elite Pro е луксозна мистрия от неръждаема стомана, красива и удобна за довършителни работи. Точността на стомаменото й острие позволява да работите по най-добрия начин и със сигурност няма да надраскате продукта на основата на вар. Elit Pro следва всяко движение на ръцете ви и решава огромен проблем за професионалистите: полирането на венециански мазилки, варови или синтетични продукти. Резултатите ще надминат вашите очаквания! Благодарение на гъвкавостта на своята стомана, Elite Pro ви позволява да постигнете максимални резултати, като се адаптира към всеки вид стена. Преоткрийте удоволствието да работите без усилие! Elite Pro ви очаква....Видео представяне

Пластмасови маламашки Boldrini

Пластмасовите маламашки за декоративни мазилки са със заоблени краища и дръжка удобна за работа. Използват се предимно за професионална употреба и постигане на качествени резултати.