ПРОФИЛИ NMC NOËL & MARQUET - КОЛЕКЦИЯ NOMASTYL

ПРОФИЛИ NMC NOËL & MARQUET - КОЛЕКЦИЯ NOMASTYL

Колекциите декоративни профили от стиропор са красив и елегантен завършек на интериора без значение дали се търси ретро-класически или модерен градски стил. Предлага се голямо разнообразие от размери и дизайн. 

 

Запитване

NMC-БЕЛГИЯ-СТИРОПОР

Акцентите в дадено помещение произхождат от простотата на формата, формата която се харесва на хората, формата която избираме с нашите сърца. Именно тази визия ни дава колекцията на NMC-NOMASTYL, профили от стиропор. В търсене на красотата, въпреки желанието за индивидуалност, човек прибягва до избор, съобразен с финансовите си възможности. Ето, тези колекции от стиропор на NMC са съобразени с това-евтини и в същото време ви помагат да постигнете един завиден интериор. Дали декоративни или плоски профили, розетки, первази, таванни плочи или панели-чрез широката гама от продукти и техните възможни комбинации на практика може да имате всяка желана атмосфера.

BOVELACCI- ИТАЛИЯ-СТИРОПОР

Вече 50 години BOVELACCI умело комбинира очарованието на италианския дизайн със съвременни материали, за да създаде иновативни и оригинални решения. Широката гама от продукти е предназначена за всяка нужда и атмосфера. Силните и прости елегантни линии са характерни за колекция Newstyle, Americanstyl предлага декоративни елементи в кънтри стил, а Classicstyl създава антична среда, постигната с използването на колони и корнизи. Благодарение на високото си качество, те присъстват в домовете по целия свят-във вили, хижи, мезонети, мансарди и ги украсява по един уникален и специален начин.

 

Каталози

КОЛЕКЦИЯ Nomastyl-NMC

pdf, 0,55 Mb.

КОЛЕКЦИЯ EUROSTYL-BOVELACCI

pdf, 2,92 Mb.

КОЛЕКЦИЯ ITALSTYL-BOVELACCI

pdf, 2,57 Mb.

КОЛЕКЦИЯ CLASSICSYL-BOVELACCI

pdf, 5,33 Mb.

Колекция Dynamic Skin

pdf, 0,26 Mb.

Аксесоари за монтаж на профили

pdf, 0,17 Mb.

Каталог профили NMC 2019-та

pdf, 16,24 Mb.