Партньори

TITAN

TITAN

Испанския производител ТITAN е сред лидерите на световния пазар. Предлага цялостни решения, които включват всички бази за латекси и фасадни бои, декоративни мазилки, лакове и бои за метал и дърво, грундове. Колорантите са от ново поколение, безвредни и екологично чисти, като гарантират високо качество на цветовете и тяхната устойчивост във времето. Тонирането по каталог в пълната гама цветове дава възможност за неповторими цветови комбинации и магическо преобразяване на пространството.


NOVACOLOR

NOVACOLOR

Гамата продукти Novacolor предлага на архитекти и дизайнери от цял свят един цялостен поглед за интериора и екстериора, както и декоративни покрития, идеални за модерни фасади и исторически сгради. Eдни от най-предпочитаните продукти на фирмата са мазилки Dune, Swahili, Animamundi, Travertino и ERA Veneziana, които дават възможност за различни цветови комбинации. Крайният ефект, който се постига е атмосфера на емоционално спокойствие, релаксация и уют и в същото време са оригинално решение за съвременния дом или офис.

 

VALPAINT

VALPAINT

Valpaint е водеща италианска компания в производството на декоративни покрития за интериора и екстериора. Основана през 1988г., тя се смята за една от най-модерните компании на едно технологично ниво, благодарение на изключително модерните си  лаборатории за създаването на авангардните бои и лакове. Висококачествените продукти на водна основа са със специални ефекти, създаващи антични и супер модерни визии на всяка повърхност. Едни от най-специалните продукти са Mavericks, Klondike, Klondike light, Meteor 8, Sabludor, Sabulador soft, Arteco 7, Rococo и Magic light.TAMBUR

TAMBUR

Tambur е изреалска марка за производство на интериорни и екстериорни бои, декоративни мазилки, грундове, бои и лакове за метал и дърво. Компанията е спечелила отлична репутация благодарениие на своя професионализъм, добро обслужване и интеграция на бизнеса. Предложенията за текстури и цветове  са смели, иновативни и с тяхното приложение всяко помещение ще оживее. Най-използваните декорации за стени са мазилките:Sahara, Safari, Cashmere, Antique, Suede, Fantasy.

 

NMC

NMC

NMC е белгийска компания, водеща при разработването, производството и пускането на синтетични пени. Основана през 1950 г., NMC предлага продукти, които отговарят на световните технически и дизайнерски стандарти. Имат широк спектър от приложение-декоративни корнизи за интериор и екстериор(фасади), первази за стени и подове, колони, пиластри, декоративни греди. Перфектните технологии като трайност, лесна инсталация и осезаема красота, определят продуктите като продукти от ново измерение.


GARDINIA

GARDINIA

Gardinia е немска компания, която предлага изключително богата гама от висококачествени класически дървени корнизи, корнизи от благородни метали, въжени корнизи, корнизни шини-PVC и алуминиеви, панелни системи и щори с необходимите към тях аксесоари. С тях вие може да декорирате според собствените си виждания и идеи. Обхватът на колекциите непрекъснато се актуализира в съответствие с промените в света на модата и стила.

TARKETT

TARKETT

С повече от 130-годишна история, Tarkett е световен лидер на иновативни и устойчиви ламинирани и pvc настилки. Фирмата предлага уникални решения за домове, училища, болници, офиси, хотели и места, където се изисква високаизносоустойчивост-спортни зали, летища, автогари. Високото качество на продуктите и богатият избор на колекции дава комфорт, сигурност и защита на здравето.

EGGER

EGGER

EGGER е непрекъснато развиваща се семейна компания с дейности в световен мащаб. Ламинираният паркет, който тя предлага  е с гарантирано високо качество, дълъг живот и сертифицирани производствени процеси. Създателите на колекции се ръководят от съвременните модни тенденции, а богатият асортимент на цветове и декори ще задоволи всяко желание и потребност. Разнообразието от подови настилки се отличава с устойчивост на надраскване, износване и влага и лесна поддръжка.

AS CREATION

AS CREATION

AS CREATION е един от най-големите производители на тапети в Европа. Всяка година дизайнерите на компанията създават повече от 2000 нови модела. Сегашната продуктова гама включва над 80 колекции, отговарящи на най-новите тендеции в интериорния дизайн. Хармоничното съчетание на класически и модерни мотиви и широкият спектър ярки или меки нюанси ги прави перфектни за всяка стая в дома или работното място.

MURELLA

MURELLA

Murella е производител на луксозни колекции тапети. Повече от 100 години марката залага на високото качество, класическия италиански дизайн, стил и елегантност. Фабриката предлага почти 1500 различни вида декори, характеризиращи се с уникален дизайн, издръжливост и устойчивост на слънчева светлина.

KOMAR

KOMAR

Вече 50 години със своите новаторски идеи KOMAR е лидер на световния пазар в предлагането на фототапети и стикери. Колекциите се предлагат в над 100 страни, а спечелените клиенти стават все повече, като всеки си осигурява по нещо за своя вкус и фантазия. Богатият избор от мотиви, атрактивни детайли и фотографии вдъхновяват и ви дават възможност да творите, като станете свой собствен дизайнер. Високото качество на материалите и отличната технология на печат и текстура ги прави лесни за поставяне. Фототапетите и стикерите KOMAR са зашеметяващи с атрактивните си детайли и фотографии.


D-C-FIX

D-C-FIX

KOMAR e немски прозводител на d-s-fix самозалепящи се фолиа, който със своя висок стандарт на качество и използваните иновативни материали го прави водещ в света. Основана преди повече от 58 години, богатия асортимент на производство намира все по-широко приложение и днес в жилищни и обществени пространства. PVC фолиата са предназначени за обновяване и освежаване на всякакви повърхности-врати, стени, прозорци.

 


HET

HET

HET е чешка марка, която предлага богата гама бояджийски продукти, предпочитани както от обикновените потребители, така и от професионалистите. Произвежда интериорни и фасадни бои и латекси, грундове и средства за обработка на повърхности, тониращи бои и пигменти, китове. Фирмата работи съвместно с известни европейски дистрибутори, сред които и ЛЕРОС ЕООД.

SOKRATES

SOKRATES

Sokrates е чешка марка, специализирана в производството на бои, лакове и грундове  за дървени, метални и pvc повърхности за външни и вътрешни условия. Продуктите са на водна основа, без мирис и бързосъхнещи,  което ги прави безвредни и подходящи за използване в детски стаи, болнични заведения, благодарение на което са носители на  множество награди и признати на вътрешни и международни панаирни изложения.

KRONOTEX

KRONOTEX

Oснована през 1993 г. Kronotex GmbH & Co, днес повече от 700 човека произвеждат при най-строги изисквания ламинираната подова настилка. Съставена от 90 процента естествено дърво, тя се счита за един от най-екологично чистите и безопасни продукти. Днес компанията предлага продукцията си в над 80 страни, като продължава да инвестира в модерни производствени съоръжения. Ламиниран паркет се поставя навсъкъде и е гаранция за един модерен индивидуален живот. Лесен и бърз за поставяне, издръжлив и устойчив при натиск, с огромното разнообразие от декори, високо гланцови или матови, практически вашите идеи са неограничени и реално осъществими.

KAINDL

KAINDL

KAINDL е австрийска фирма, която продължава да демонстрира колко иновативна може да бъде една компания с богата история. Ламинираният паркет, който предлага е с различни ширини и дебелини, в разнообразни дървесни декори и стилове. Произведени са повече от 100 модела, които се различават от другите европейски производители с модерната си визия или максималната идентичност с натуралното дърво. Всички продукти отговарят на най-строгите стандарти за качество, надеждност и опазване на околната среда.

PRINZ

PRINZ

Компанията PRINZ е основана през 1890 година от Carl Prinz в Германия. От 1924 година се специализира изключително в производство и търговия на едро на декоративни профили и елементи. Днес внукът на Prinz-Joachim W. Prinz и неговата дъщеря Katharina Prinz съвместно управляват семейния бизнес. Системата D.O.S. е първата система със скрито закопчаване на лайсни и профили, първата система със самонарезни винтове. Лайсните се поставят без видимо пробиване, лесно и бързо, и благодарение на тях, подовите настилки придобиват един перфектен завършек.

CANDIS

CANDIS

Candis се утвърждава като един от лидерите на италианския пазар за производство на декоративни мазилки, благодарение на продукти като Antiche Terre Fiorentine, Perlescente, Iridescente, Etnika, Arabesque. Тя е компания, която знае как да съчетае уникалния ренесансов стил с конкретните нужди на своите съвременни клиенти. Благодарение на това, фокуса на дейността им е насочена и към многоброините чужди пазари, в това число и българския.

ADICOLOR

ADICOLOR

Adicolor е квалифициран производител на декоративни бои и специални ефекти  за тавани стени. Продуктите са с най-високо качество и съчетават авангардната технология, креативност и фантазия  на традиционния италиански стил. Adicolor е на една от водещите позиции на пазара на очарователния свят на мазилките и се предлага  в над 28 страни.

PUFAS

PUFAS

От основаването си през 1928г., немската фирма PUFAS последователно разширява продуктовата си гама чрез непрекъснати иновации, благодарение на което днес предлага много широка гама от тапетни лепила, грундове, покрития и много други. За устойчивото укрепване на пазарната позиция, компанията разчита на най-важните фактори-качеството на продукта, способността за доставки и услуги, което води до по-тясна мрежа от квалифицирани търговски представители.

ANTARES

ANTARES

Българската фирма Антарес е специализирана в производството на бояджийски четки, валяци, маламашки, мистрии, покривала, сита за изцеждане на валяци, ванички, кофи, абразивни блокчета, тикса и много други принадлежности за ежедневна и професионална употреба. Използването на модерни технологии става гарант за високото качество на продуктите. Компанията притежава добре развита търговска мрежа както в страната, така и в чужбина.