Назад до Началната страница

Партньори и Клиенти

NOVACOLOR

Гамата продукти Novacolor предлага на архитекти и дизайнери от цял свят един цялостен поглед за интериора и екстериора, както и декоративни покрития, идеални за модерни фасади и исторически сгради. Eдни от най-предпочитаните продукти на фирмата са мазилки Dune, Swahili, Animamundi, Travertino и ERA Veneziana, които дават възможност за различни цветови комбинации. Крайният ефект, който се постига е атмосфера на емоционално спокойствие, релаксация и уют и в същото време са оригинално решение за съвременния дом или офис.

 

VALPAINT

Valpaint е водеща италианска компания в производството на декоративни покрития за интериора и екстериора. Основана през 1988г., тя се смята за една от най-модерните компании на едно технологично ниво, благодарение на изключително модерните си  лаборатории за създаването на авангардните бои и лакове. Висококачествените продукти на водна основа са със специални ефекти, създаващи антични и супер модерни визии на всяка повърхност. Едни от най-специалните продукти са Mavericks, Klondike, Klondike light, Meteor 8, Sabludor, Sabulador soft, Arteco 7, Rococo и Magic light.NMC

NMC е белгийска компания, водеща при разработването, производството и пускането на синтетични пени. Основана през 1950 г., NMC предлага продукти, които отговарят на световните технически и дизайнерски стандарти. Имат широк спектър от приложение-декоративни корнизи за интериор и екстериор(фасади), первази за стени и подове, колони, пиластри, декоративни греди. Перфектните технологии като трайност, лесна инсталация и осезаема красота, определят продуктите като продукти от ново измерение.


GARDINIA

Gardinia е немска компания, която предлага изключително богата гама от висококачествени класически дървени корнизи, корнизи от благородни метали, въжени корнизи, корнизни шини-PVC и алуминиеви, панелни системи и щори с необходимите към тях аксесоари. С тях вие може да декорирате според собствените си виждания и идеи. Обхватът на колекциите непрекъснато се актуализира в съответствие с промените в света на модата и стила.

TARKETT

С повече от 130-годишна история, Tarkett е световен лидер на иновативни и устойчиви ламинирани и pvc настилки. Фирмата предлага уникални решения за домове, училища, болници, офиси, хотели и места, където се изисква високаизносоустойчивост-спортни зали, летища, автогари. Високото качество на продуктите и богатият избор на колекции дава комфорт, сигурност и защита на здравето.

EGGER

EGGER е непрекъснато развиваща се семейна компания с дейности в световен мащаб. Ламинираният паркет, който тя предлага  е с гарантирано високо качество, дълъг живот и сертифицирани производствени процеси. Създателите на колекции се ръководят от съвременните модни тенденции, а богатият асортимент на цветове и декори ще задоволи всяко желание и потребност. Разнообразието от подови настилки се отличава с устойчивост на надраскване, износване и влага и лесна поддръжка.

AS CREATION

AS CREATION е един от най-големите производители на тапети в Европа. Всяка година дизайнерите на компанията създават повече от 2000 нови модела. Сегашната продуктова гама включва над 80 колекции, отговарящи на най-новите тендеции в интериорния дизайн. Хармоничното съчетание на класически и модерни мотиви и широкият спектър ярки или меки нюанси ги прави перфектни за всяка стая в дома или работното място.

KOMAR

Вече 50 години със своите новаторски идеи KOMAR е лидер на световния пазар в предлагането на фототапети и стикери. Колекциите се предлагат в над 100 страни, а спечелените клиенти стават все повече, като всеки си осигурява по нещо за своя вкус и фантазия. Богатият избор от мотиви, атрактивни детайли и фотографии вдъхновяват и ви дават възможност да творите, като станете свой собствен дизайнер. Високото качество на материалите и отличната технология на печат и текстура ги прави лесни за поставяне. Фототапетите и стикерите KOMAR са зашеметяващи с атрактивните си детайли и фотографии.


D-C-FIX

KOMAR e немски прозводител на d-s-fix самозалепящи се фолиа, който със своя висок стандарт на качество и използваните иновативни материали го прави водещ в света. Основана преди повече от 58 години, богатия асортимент на производство намира все по-широко приложение и днес в жилищни и обществени пространства. PVC фолиата са предназначени за обновяване и освежаване на всякакви повърхности-врати, стени, прозорци.

 


HET

HET е чешка марка, която предлага богата гама бояджийски продукти, предпочитани както от обикновените потребители, така и от професионалистите. Произвежда интериорни и фасадни бои и латекси, грундове и средства за обработка на повърхности, тониращи бои и пигменти, китове. Фирмата работи съвместно с известни европейски дистрибутори, сред които и ЛЕРОС ЕООД.

SOKRATES

Sokrates е чешка марка, специализирана в производството на бои, лакове и грундове  за дървени, метални и pvc повърхности за външни и вътрешни условия. Продуктите са на водна основа, без мирис и бързосъхнещи,  което ги прави безвредни и подходящи за използване в детски стаи, болнични заведения, благодарение на което са носители на  множество награди и признати на вътрешни и международни панаирни изложения.

KRONOTEX

Oснована през 1993 г. Kronotex GmbH & Co, днес повече от 700 човека произвеждат при най-строги изисквания ламинираната подова настилка. Съставена от 90 процента естествено дърво, тя се счита за един от най-екологично чистите и безопасни продукти. Днес компанията предлага продукцията си в над 80 страни, като продължава да инвестира в модерни производствени съоръжения. Ламиниран паркет се поставя навсъкъде и е гаранция за един модерен индивидуален живот. Лесен и бърз за поставяне, издръжлив и устойчив при натиск, с огромното разнообразие от декори, високо гланцови или матови, практически вашите идеи са неограничени и реално осъществими.

PRINZ

Компанията PRINZ е основана през 1890 година от Carl Prinz в Германия. От 1924 година се специализира изключително в производство и търговия на едро на декоративни профили и елементи. Днес внукът на Prinz-Joachim W. Prinz и неговата дъщеря Katharina Prinz съвместно управляват семейния бизнес. Системата D.O.S. е първата система със скрито закопчаване на лайсни и профили, първата система със самонарезни винтове. Лайсните се поставят без видимо пробиване, лесно и бързо, и благодарение на тях, подовите настилки придобиват един перфектен завършек.

PUFAS

От основаването си през 1928г., немската фирма PUFAS последователно разширява продуктовата си гама чрез непрекъснати иновации, благодарение на което днес предлага много широка гама от тапетни лепила, грундове, покрития и много други. За устойчивото укрепване на пазарната позиция, компанията разчита на най-важните фактори-качеството на продукта, способността за доставки и услуги, което води до по-тясна мрежа от квалифицирани търговски представители.

loading...