Боя за дърво

SOKRATES

Боята на чешката марка Sokrates е на водна основа и е с универсално приложение.

Предназначена е за употреба на открито и закрито със сатенен ефект. С нея може да боядисвате:

1.Метални повърхности (покриви, улуци, железни конструкции, метални огради, радиатории др.), предварително обработени с антикорозионна грундова боя Anticor PRIMER Sokrates.

2.Дървени повърхности(прозорци, врати, играчки, огради и др.), предварително обработени с импрегнация за дърво Sokrates, която предпазва дървото от плесени, заздравява следващия слой и подобрява прилепливостта и устойчивостта.

3.Минерални и бетонови основи със средно механично натоварване, предварително грундирани.

Боята се нанася се с четка, валяк или пистолет, при минимална температура от + 8˚С, съхне от 4 до 6 часа. Разходната норма е от 8 до 10м2 на кг. Предлага се в 16 основни цвята.

SOKRATEKS EMAIL PROFESSIONAL

EMAIL PROFISSIONAL е бързосъхнеща боя на водна основа на чешката марка Sokrates.

Повърхностната професионална боя е с отлично покритие за външна и вътрешна употреба с гланцов ефект. Тя е висококачествен продукт от поредицата PROFESSIONAL и в тази категория е ТОП продукт. Използва се предимно за нанасяне върху дървени основи със завишени изисквания-входни врати, прозорци и др. Много е подходяща за метални основи, които са предварително обработени с антикорозионно покритие като радиатори, разпределители за топла вода, стоманени констукции, както за бетонни подове със средно механично натоварване. Нанася се четка, валяк или пръскане при температура +10°С.Съхне за 3-часа, разходната норма е от 6 до 8м2/кг. Произвежда се в 12 цвята.

SOKRATEKS EMAIL PROFESSIONAL

TITAN ACUALUX

Аcualux metalizado е декоративна боя на водна основа с ефект металик на испанската марка Тitan. Може да се нанася върху бетон, камък, тухла, глина, гипс, мрамор, дърво, хартия, желязо, платно, полистирол и др. Аcualux е с високо качество, лесна за нанасяне и се използва  за външна и вътрешна употреба. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Покривност от 9 до 12м2 на литър и слой. Времето за съхнене е от 40 до 60 минути при температура от 23˚С. Втори слой може да нанесете след 6 часа. Разрежда се с вода от 5 до 10%, ако се налага. Работи се при температура от 5 до 30˚С. Предлага се в няколко цвята-злато, сребро, мед и старо злато.

Каталози

Цветен каталог Sokrates

jpg, 0,06 Mb.

Цветен каталог Acualux

jpg, 0,03 Mb.