Боя за дърво

PRIMALEX

Primalex е боя на водна основа. Устойчива на надраскване и абразия, с универсална употреба в интериора или екстериора. Осигурява идеално гладка повърхност с устойчив и здрав завършек. Свойството за бързо съхнене позволява да се изпълняват много ефективни и спестяващи време проекти. Предлага се сатен и гланц. Тонира се. Отлична като заместител на продукти на основата на разтворители. Употребява се за окончателно покритие върху всякакви основи като метал, дърво, твърдо PVC, мазилка, бетон, керамика и др., след подходяща подготовка на повърхността с Primer Primalex. Използва се при всички видове реновиране на съществуващи покрития и върху минерални основи. Също така подходяща и безопасна за боядисване на детски играчки и мебели. Налични разфасовки: 1 L , 0,75 L Разходна норма: 10м2/литър. Тонира се по система на PPG.

 

SOKRATES

Боята на чешката марка Sokrates е на водна основа и е с универсално приложение.

Предназначена е за употреба на открито и закрито със сатенен ефект. С нея може да боядисвате:

1. Метални повърхности (покриви, улуци, железни конструкции, метални огради, радиатории др.), предварително обработени с антикорозионна грундова боя Anticor PRIMER Sokrates.

2. Дървени повърхности(прозорци, врати, играчки, огради и др.), предварително обработени с импрегнация за дърво Sokrates, която предпазва дървото от плесени, заздравява следващия слой и подобрява прилепливостта и устойчивостта.

3. Минерални и бетонови основи със средно механично натоварване, предварително грундирани.

Боята се нанася се с четка, валяк или пистолет, при минимална температура от + 8˚С, съхне от 4 до 6 часа. Разходната норма е от 8 до 10м2 на кг. Предлага се в 16 основни цвята.

Каталог

SOKRATEKS EMAIL PROFESSIONAL

EMAIL PROFISSIONAL е бързосъхнеща боя на водна основа на чешката марка Sokrates.

Повърхностната професионална боя е с отлично покритие за външна и вътрешна употреба с гланцов ефект. Тя е висококачествен продукт от поредицата PROFESSIONAL и в тази категория е ТОП продукт. Използва се предимно за нанасяне върху дървени основи със завишени изисквания-входни врати, прозорци и др. Много е подходяща за метални основи, които са предварително обработени с антикорозионно покритие като радиатори, разпределители за топла вода, стоманени констукции, както за бетонни подове със средно механично натоварване. Нанася се четка, валяк или пръскане при температура +10°С.Съхне за 3-часа, разходната норма е от 6 до 8м2/кг. Произвежда се в 12 цвята.

Chromodomi Step Lac-w

Хубаво е да се чувствате сигурни, че нищо няма да навреди на детето ви! Тази сигурност може да бъде осигурена от сертифицирания продукт на Chromodomi - Step Lac-W - водоразтворимa боя, която ви гарантира, че през кожата му няма да преминат опасни химикали. Независимо дали е в гланц, мат или сатен, боята е предназначена за стени, дървени и метални повърхности, за външна и вътрешна употреба, нанася се лесно, разнася се чудесно, придава отличен блясък, който трае и не пожълтява. Тя е почти без мирис, лесна за използване и има страхотно покритие. Подходяща е и за пребоядисване на стари лакирани повърхности. Най-доброто е , че може да бъде оцветявана в нюанс, който желаете! Тониране по система на PPG.

TITAN ACUALUX

Аcualux metalizado е декоративна боя на водна основа с ефект металик на испанската марка Тitan. Може да се нанася върху бетон, камък, тухла, глина, гипс, мрамор, дърво, хартия, желязо, платно, полистирол и др. Аcualux е с високо качество, лесна за нанасяне и се използва  за външна и вътрешна употреба. Нанася се с четка, валяк или пистолет. Покривност от 9 до 12м2 на литър и слой. Времето за съхнене е от 40 до 60 минути при температура от 23˚С. Втори слой може да нанесете след 6 часа. Разрежда се с вода от 5 до 10%, ако се налага. Работи се при температура от 5 до 30˚С. Предлага се в няколко цвята-злато, сребро, мед и старо злато.

Каталози

Каталог бои SOKRATES

jpg, 0,06 Mb.

Каталог ACUALUX TITAN

jpg, 0,17 Mb.

Каталог PRIMALEX

pdf, 5,03 Mb.