ДЕКОРАТИВНИ ФОЛИА

ДЕКОРАТИВНИ ФОЛИА

Декоративните самозалепващи фолиа ви дават възможност да дадете нов и модерен облик на вашите врати, мебели, стени, прозорци. Фините покрития придават автентична визия, независимо дали дърво, мрамор или друг ефект. Широкото им приложение позволява да дадете воля на въображението си и да украсите, обновите или дадете  желан акцент. Лесни за полагане, стилни, издръжливи-с малко усилия, постигате голям ефект. Имат голямо разнообразие от универсални дървесни, велурени, метални, огледални, цветни и дизайнерски декори.

Запитване

ФОЛИО - ДЪРВЕСЕН ЕФЕКТ

Дървесните фолиа намират най-широко приложение, предлагат се в ширина от 45см, 67см и 90см. С тях съвсем лесно може да освежите вашите мебели и врати. Монтира се лесно, като основата трябва да е предварително обезмаслена, при големи площи се препоръчва мокра обработка. Фолиото е устойчиво на износване и надраскване. Може да се почиства с всички обичайни почистващи препарати. Подходящи са и за мокри помещения.

Каталог

ФОЛИО - ЕФЕКТ

 Декоративните фолиа с ефект на животинска кожа, метал или велур имитират напълно оригиналните материали. Те са идеални за ремонт или възстановяване на стари мебели, с които ще създадете нов облик на вашата стая или офис. Това фолио е с много високо качество-по-плътно е, устойчиво на драскотини и механично напрежение. Предимно се предлагат на ширина от 45см.

Каталог

ФОЛИО - ГЕТИНАКС

Гетинаксовите фолиа се предлагат на листове с размери 1.22м/2.44мм. Гетинаксът е слоест електроизолационен материал от хартия, импрегнирана с фенолна смола, с голяма твърдост и висока износоустойчивост. Изключително предпочитани са за заведения и магазини, заради модерния си и вечен дизайн. Предлагат се с визия на алуминий, мед, месинг, бронз или кожа, с гладка или релефна повърхност. Гетинаксовите плоскости предлагат един уникален и изцяло нов външен вид.

Каталози

Каталог d-c-fix-2019-та

pdf, 24,96 Mb.

Каталог d-c-fix част 1

pdf, 33,23 Mb.

Каталог d-c-fix част 2

pdf, 15,11 Mb.

Каталог ORAFOL 641

jpg, 0,12 Mb.