ДЕТСКИ ТАПЕТИ

ДЕТСКИ ТАПЕТИ

Открийте красотата на новите колекции детски тапети, стимулирайте въображението на малките деца и им позволете  да се чувстват изключително специални. За творческите ви декор идеи, нашите детски тапети са пълни с вдъхновение. Момичетата ще се радват на приказни феи и безброй флорални мотиви , а момчетата на леки автомобили и самолети, анимационни герои и комикси. Обемните колекции тапети  ще задоволят всеки вкус. Дизайнерите са заложили на цветни и забавни стилове, които да радват децата , да влияят на съзнанието им и ги карат да се чувстват страхотно.

Запитване

KIDS@HOME6

KIDS@HOME6 се състои предимно от лицензирани тапети с популярни, любими детски герои от студията на Disney и Marvel. Обича ли вашият малчуган Мечо Пух, Мики, Мини, Ледено кралство, История на играчките, Барби, Спайдърмен, Тор и други? Можете да създадете за него мечтана стая с тапетите на детските филмови герои. В колекцията ще намерите и много популярни тапети с точки, райета, облаци, звезди, а също и с митични еднорози, пеперуди и горски животни. Специалното тук са няколкото модела луминисцентни тапети, светещи в тъмното.

KIDS & TEENS 3

Колекция тапети KIDS & TEENS 3 позволява на децата и тийнейджърите да летят до далечни галактики, да канят еднорози в къщи и да украсяват с графити стените си. Дори и най-младите членове на вашето семейство ще имат своето малко, собствено царство. Докато лъвовете, жирафите и ламите могат да посещават малките, по-големите деца могат да отидат да изследват големите световни градове. Свежи цветове за сладолед се появяват на фона на избелени тухлени стени, като изображенията могат да изглеждат боядисани или отпечатани с висока разделителна способност. Изключителни и индивидуални, нали? 

Видео представяне

ESPRIT KIDS 5

Звезди и копачи, космически кораби и еднорози, плюс много цветя, златни лисици, сови и динозаври: новата колекция Kids 5 от Esprit представя един щастлив свят, пълен със съвременни приказки. Два приятелски цифрови отпечатъка ви канят да мечтаете и да бъдете щастливи. Един от най-популярните декори от предишни колекции за пореден път щастливо се възражда - забавния зелен дракон от колекцията „Замъкът на драконите“. Много цветни звезди и нежни ивици бдяд над мечтите на малчуганите. Сладки митични същества също обикалят стените, придружени с много розов, блясък прах. Това кара сърцата на момиченцата да бият още по-бързо. Строителната площадка с багери, трактори и бетонобъркачки във весели оранжеви, сини и зелени тонове с модерен сребрист щрих осигуряват ведро настроение. Майор Том посреща малки астронавти: галактика, пълна с непознати планети, звезди и приключенски астронавти в техните малки сини космически кораби. И така, към Вселената!

BOYS&GIRLS 6

Колекция BOYS&GIRLS 6 от A.S. Création има какво да предложи за всяко дете - сладки животни, забавни комични герои, готини графити и колоритен градски живот. Новите детски тапети МОМЧЕТА И МОМИЧЕТА, вълнува големи и малки с цветна панорама от сцени на града и провинцията, добавени са весели точки в шикозен, камуфлажен декор. Модерно облечени и с красиви матови и гланцови ефекти, атрактивните  стенни тоалети гарантират най-добрата атмосфера в стаите на деца и юноши. Елате с децата си на пътешествие и осъществете мечтите им!