ДЕТСКИ ТАПЕТИ

ДЕТСКИ ТАПЕТИ

Открийте красотата на новите колекции детски тапети, стимулирайте въображението на малките деца и им позволете  да се чувстват изключително специални. За творческите ви декор идеи, нашите детски тапети са пълни с вдъхновение. Момичетата ще се радват на приказни феи и безброй флорални мотиви , а момчетата на леки автомобили и самолети, анимационни герои и комикси. Обемните колекции тапети  ще задоволят всеки вкус. Дизайнерите са заложили на цветни и забавни стилове, които да радват децата , да влияят на съзнанието им и ги карат да се чувстват страхотно.

Запитване

KIDS & TEENS II

Всички момчета и момичета имат едно желание: стая, декорирана самостоятелно, с много въображение, която отговаря на високите стандарти в интериорния дизайн. Перфектната атмосфера е гарантирана с богатият избор на декори, където деца и тийнейджъри ще намерят техният точен модел. Заедно със зодиакалните принтове, принадлежностите за гримиране и страхотните рицари, тази колекция за пръв път предлага тапети, които малчуганите могат сами да оцветят. RASCH предлага също светещи стенни покрития в този каталог. Нека забавлението започне сега!

 

За да разгледате пълният каталог, кликнете върху картинката

KIDS & TEENS II

OILILY HOME

Холандската марка "OILILY" представа своята колекция тапети за малки и пораснали «Oilily Home». Тези стенни покрития са като пъстроцветни летни дрехи, създаващи закачливата атмосфера. Ярките цветове и игриви мотиви,  взаимствани от холандската традиция, придават колорит на помещенията, особено подходящ за деца и младежи. Живите тонове на хартиените цветя, дантелените мотиви, заедно със райетата, имитиращи ръчни рисунки – всичко това в една жива лекота и чудатост, така близка до детското въображение.

 

 

За да разгледате пълният каталог, кликнете върху картинката


OILILY HOME

Boys&Girls

Колекция тапети Boys&Girls е предназначена за малки и по-големи деца. Крещящо цветни и забавни, те карат всяко дете да развихри въображението си и да се чувства в своя собствен свят. А.S.CREATION  събират малките момчетата в един приказен свят на мечти, а розовите цветя и сладките русалки, карат сърцата на малките момичета да бият от щастие. По един брилянтен начин тапетите променят скучното до вчера пространство и го превръщат в едно желано място за развлечения и почивка. Уникалните дизайни на колекцията тапети Boys&Girls носят в себе си високо качество и дълготрайност,  а богатия асортимент задоволява различните желания и нужди на вас и вашите деца.

 

За да разгледате пълният каталог, кликнете върху картинката

Boys&Girls

ESPRIT HOME KIDS 4

Ехоо! Кой пристига с този балон? Малка хитра лисичка! И маймунки, леопарди, папагали лудуват из джунглата. Ред е на животните: малки птички, диви създания от джунглата, пъстроцветни пеперуди са по стените с новият каталог ESPRIT HOME KIDS 4. Изкусните графични дизайни на някои от мотивите канят вашите малчугани да откриват цветове и фигури. И на вас ще ви харесат! Райета с ярки тонове, комбинирани с едноцветни свежи пастелни краски придружават чудесните рисунки на животинки в тази прекрасна колекция на A.S. CREATION.

 

 

За да разгледате пълният каталог, кликнете върху картинката


ESPRIT HOME KIDS 4

Каталози

Каталог Boys&Girls

pdf, 1,62 Mb.

Каталог Esprit Kids 3

pdf, 1,23 Mb.

Каталог Esprit Kids 4

pdf, 0,75 Mb.

Каталог Oilily Home

pdf, 1,21 Mb.

Каталог Kids&Teens II

pdf, 1,23 Mb.