ИТАЛИАНСКИ ТАПЕТИ

ИТАЛИАНСКИ ТАПЕТИ

Ако имате нужда от нещо повече от тапети с красив дизайн, но наистина с високо качество, ви предлагаме да спрете избора си на колекциите от италиански тапети. Богатството на дизайн и цветове предлага много възможности за класически и елегантни теми, които ще се впишат перфектно в интериора и ще създадат елегантна атмосфера. Освен, че ще предизвикат фойерверки от незабравими впечатления, те се характеризират и с висока плътност, устойчивост на цвета във времето, дълбочина на щамповането и са лесни за поддръжка. Освободете въображението и създайте в дома си изтънченост, вдъхновена от италианските дизайнери, съчетана с вашата индивидуалност и уникален характер.

Запитване

BLUMARINE COLLECTION 3

Новата колекция на Blumarine 3 е почит към стила и елегантността, които винаги са идентифицирали света на Blumarine. Цъфтящата градина и богатата бродерия създават по стените живописно великолепие в деликатни хроматични тонове. Многообразието от тапети е в състояние да декорира къщата ви с максимална изтънченост. Използването на кристали SWAROVSKI в паната прави тези тапети истински произведения на изкуството, увлечени в игра на светлина и сянка.  Тази колекция е рафиниран лукс, който няма да остави никого безразличен, вдъхновява и насища с красотата си. Основи със златен блясък, цветни декорации, пеперуди и лъкове, деликатни цветни букети и луксозни листа, изразяват идентичността на марката, придавайки на стените лукс и индивидуалност.                                                                                                                                             


Каталог

BLUMARINE COLLECTION 4

Изтънчеността, елегантността и изключителното декоративно богатство характеризира колекцията тапети Blumarine 4. Истинската кожа с перли изглежда толкова пртекрасно и различно  в комбинация с приказните градини. Все ефекти, възпроизведени от тези специални тапети. Всеки един е подсилен с множество нюанси на цвета и изтънчени детайли, които отличават марката Blumarine. Декоративните пана персонализират дома с уникални модели.

Каталог

ROBERTO CAVALLI - HOME

Безграничната креативност на италианският дизайнер Роберто Кавали радва не само ценителите на облеклото, но и на интериорния дизайн. Той създаде серии стенни покрития, които биха могли да се опишат като класа, елегантност и стил съчетани в едно. Каталогът HOME предлага съчетания на пана и тапети за ценители в разнообразни визуални решения – от класика до дързък модернизъм.

Каталог

ROBERTO CAVALLI HOME n5

Почеркът на Кавали може да се разпознае във всеки детайл, независимо дали става дума за прет-а-порте или за интериор. Новата колекция тапети HOME n05, плод от съвместните усилия на двама виртуози в бранша - фабриката Емилиана Парати и  Роберто Кавали, отразява модните тенденции и съвременното качество. Натуралността и яркостта на естествените нюанси се преплитат с изразителна геометрия и растителни орнаменти. Палмови листа, като символ на радушие и гостоприемство, присъстват неслучайно тук – още от древността по тях са предсказвали съдбата на човека. Без съмнение Роберто Кавали вече е разгадал вашата съдбата и тази на дома ви, и е уверен че неговата пета колекция ще предизвика ярка феерия от чувства и настроения. Маестрото не е изневерил на стила си - златото и блясъка отново присъстват. Фините пукнатини, позлатата и патината в своето ново амплоа, се появяват на тапетното платно.

Каталог

ROBERTO CAVALLI HOME 6

Колекция Roberto Cavalli 6 - изключителна колекция с ефект на кожа като този, използван от Кавали в линията му за дрехи. На пипане можете да почувствате мекота и елегантност на този уникален кожен ефект, придавайки модно луксозен вид на вашия дом. Ексклузивните материали, моделирани според изискания дизайн, придават на всяко покритие нов тип savoir-faire, което се превежда като елегантност, креативна и автентична среда. Произведени от неповторимата и единствена Emiliana Parati. Прилагаме линк на пълната колекция.

https://robertocavalli.emilianaparati.com/collezione.asp?ID=145

Каталог

SAMARCANDA

Невероятна колекция, уникална като красивия град Самарканд – истинска съкровищница по Пътя на коприната. Благодарение на нея и вашето въображение, попадате в свят, съживен от ярките цветове на Азия и елегантни розетни орнаменти. Четирите елемента – вода, въздух, земя и огън, уловени в създаването на тези тапети, изкристализират в съдържание от неповторимост и елегантност.

Каталог

ITALIAN SILK 6

Italian Silk 6 – хармонично съчетание на строгост и разкош, балансирано съзвучие и малко лекомислено изящество. Лекота и непринуденост на цветовете, изтънчени мотиви, облагородена мазилка със седефени, преливащи елементи – всичко това така напомня за коприна! Тази ефектна колекция е истинско украшение за вашата гостна, спалня или антре, а безупречното качество на „копринените“ тапети ще ви радват дълги години. „Модата минава, стилът остава.“ – крилатата фраза на Коко Шанел заслужено е мото на този великолепен каталог! 

Каталог

ALTAGAMMA EVOLUTION 2 - SIRPI

SIRPI ни предлага нов каталог AltaGamma Evolution 2 стилни стенни покрития от компактен винил на плътна хартиена основа. С ефектните си флористични дизайни, тази колекция е покана за разходка сред природата направо от центъра на забързаната градска джунгла. Цветовите решения, абстракните фигурални мотиви и имитации на тъкани и мазилки – това е удовоствие за сетивата на различни нива, като визия и докосване. Елегантно допълнение на тази разходка са паната в красиви пастелни нюанси. Както обикновено, класата се намества много категорично във всяко помещение на дома ви – хол, слапня, кабинет.

Италианските дизайнери винаги имат с какво да ни изненадат.

Каталог

DESIGN LUX - SIRPI

Съвременната колекция на SIRPI - DESIGN LUX е изпълнена с иновативна технология и решения за печат. Минимално присъствие на дамаска, заедно с лабиринти от квадрати и неправилни триъгълници. Класическа цветна палитра, гланцово-матови контрасти, блясък, докосващ повърхността. Модерно синьо, черно и бяло, перлени тонове и силни контрасти.

Каталог

ITALIAN SECRET - SIRPI

 Вдъхновена от италианската мода, колекция ITALIAN SECRET - SIRPI пренася класическия дизайн като флорали, райета, папрати и животни в тенденциите на съвременния стил. Дълбокото релефно изображение и пълноценно оформление предлага геометрии и цветя. Съвместно с дизайна, има силнo присъствие на гладки, фини цветове и тежки текстури.                                                                                   


                                                                                                                                                                        

Каталог

LEVANTE

Младост и елегантност са думите, които най-добре описват Levante. Колекция от богати дамаски, дантелени мотиви и имитации на мазилка, категорично заявяваща своето присъствие. Главна роля при декориране на дома ви с този каталог е отреден на италианския стил.

Каталог

MIRABELLA

Декорирането на стените с тапети от колекцията Mirabella ще ви подтикне да мечтаете и да изживеете красотата на италианския дизайн. Събрал класиката с последните тенденции, този каталог предлага луксозно изпълнени стенни покрития с изключително елегантно решение в нови цветове. Mirabella е посветена на хората с добър вкус, склонност да избират красиви тапети и чаровни интериорни решения.

Каталог

FIBRA

Fibra e модерна идея, в която умели дизайнери са съчетали отчетливи линии с деликатни фигури. Елегантните, изваяни структури, които се комбинират перфектно, предлагат богат набор от варианти. Експертни  ръце са украсили всичко това със специален ефект на текстил – деликатно докосване за ръцете, деликатна гледка за очите! Не очакваме изненади от Кристиана Маси, но тя отново ни изненада.

Каталог

CONCERTO

Заглавието CONCERTO приляга като ръкавица на последната колекция тапети, създадена от Джон Уилман - тя събира висококласен дизайн и богати тонове, за да произведе изобилие от решения за декорация. Творецът има богат опит в създаването на стенните покрития, донесъл му световна слава. Той черпи вдъхновение от многобройните си интереси, но най-вече от любовта си към фините и деликатни неща в живота. Превъзходните реплики на бродерия в каталога възпроизвеждат усещането от глътка превъзходно шампаснко и насладата за сетивата, предизвикана деликатните му балончета.

Каталог

Каталози

Каталог Roberto Cavalli Home

pdf, 11,81 Mb.

Каталог AltaGamma Evolution 2

pdf, 0,71 Mb.

Каталог CAVALLI HOME 5

pdf, 6,43 Mb.

Каталог LEVANTE

pdf, 1,78 Mb.

Каталог MIRABELLA

pdf, 1,94 Mb.

Каталог SAMARCANDA

pdf, 2,92 Mb.

Каталог Italian Silk 6

pdf, 1,55 Mb.

Каталог Fibra

pdf, 4,38 Mb.

Каталог Concerto

pdf, 6,62 Mb.

Брошура DESIGN LUX

pdf, 2,76 Mb.

Брошура ITALIAN SECRET

pdf, 1,75 Mb.

Каталог Blumarine 3

pdf, 14,48 Mb.

Каталог Blumarine 4

pdf, 30,97 Mb.

Каталог Roberto Cavalli 6

pdf, 11,17 Mb.