Лак на водна основа

SOKRATES LAZURA

  Лак Lazura на чешката марка Sokrates e на водна основа и е предназначен за вътрешна и външна употреба върху дърво. Той се отличава с прозрачност, дълготрайност, устойчивост към отлюпване и напукване и светлоустойчивост. Лакът е термопластичен и насищащ, предназначен е за нанасяне върху фунгициди. Нанася се с четка, валяк или пръскане, при минимална температура +10˚С. Съхне за 4 до 8часа. Разходната норма е от 8 до 12м2 за кг. Произвежда се стандартно в 20 цвята.

 

Каталог

SOKTARATES MOVIPUR

MoviPur е акрилполиуретанов лак на чешката марка Sokrates. Подходящ за нанасяне  върху дървени подове, паркет, мебели, детски играчки, вътрешни ламперии, и др. Образува перфектна, еластична повърхност с копринен блясък. Произвежда се в гланц, мат и полумат. Нанася се с четка, валяк или пръскане, при минимална температура +10˚С. Разходната норма е от 10 до 15м2 за кг. Шлайфане след 6ч. Първично засъхване от 8 до 12ч, възможност за ходене след 24ч. Окончателна твърдост се постига след 14 дни.

 

 

Каталог

SOKRATES TANGO PLUS

 Тango е полиуретанов лак за вътрешна употреба на чешката марка Sokrates. Предназначен е за професионално нансяне върху паркети, дървени подове, стенни облицовки, парапети, врати, мебели и др. Образува перфектна повърхност. Произвежда се в гланц, мат и полумат. Нанася се с четка, валяк или пръскане, при минимална температура +8˚С. Разходната норма е от 10 до 15м2 за кг. Грундирането на дъбов паркет се извършва с лак разреден 40% с вода, вторият слой не се разрежда–появява се пяна.

Каталог

Лак за камък Aquafin Stone

Aquafin Stone е лак на водна основа, предназначен за проникване (грундиране) и покритие от абсорбиращи основи като тухлена зидария, пясъчни скали, камък, дърво. Повишава механичната устойчивост на основата и отблъсква водата. Лакът не е подходящ за среда с постоянно течаща вода. Използва се както за интериор, така и за екстериор, подходяща и за непрофесионалисти. Предимствата на продукта са, че създава безцветен филм/ сатен и гланц/, а повърхността се поддържа изключително лесно. Сартифициран е за играчки и всякакви продукти за деца.

Каталог

Каталози

Каталог бои и лакове SOKRATES

pdf, 2,66 Mb.

Каталог лакове Sokrates

jpg, 0,12 Mb.