Ламиниран паркет

Ламиниран паркет

Ламинираният паркет съчетава в себе си много качества, като висока здравина и издръжливост, лекота на монтажа и дълготрайност на използването. Подовите настилки с марка на утвърдени фирми като Egger, Kronotex, Tarket, Klasen, Kaindl и други категорично са най-харесваните на пазара съвременни решения за всякакъв под. При нас можете да намерите голямо разнообразие от най-новите колекции паркети, а също и подходящите за тях аксесоари-подложки, первази и лайсни. Уникалните структури, широката гама от светли или тъмни нюанси ще ви помогне да откриете подходящата за вас настилка.

Запитване

CLASSEN

 Classen са една от водещите фирми за производство на ламиниран паркет. Благодарение на специалното покритие, обработено с восък, ламинатът запазва оригиналния си вид през годините. Неговата грапава структура имитира истинско дърво. Той е отличен избор, който има  няколко предимства, за разлика от естествените дървени подове-монтира се бързо, почиства се  много лесно от различни замърсявания и благодарение на специалната антистатична повърхност не задържа прах. Насладете се на новите колекции с различни размери и структури, цветове и дизайн, съчетаващи традиционното с модерното. Оригиналните дизайнерски решения и нетрадиционен подход създават простота и елегантност. Ако сте ценители на красотата и комфорта тези колекции няма да ви оставят безразлични. Домът ви е ще оживее, а меките и топли нюанси ще създадат гостоприемна атмосфера.

Каталог Видео представяне

BALTERIO

Ламиниран паркет Balterio съчетава високо качество, изключителна здравина, стил и ефективност. Устойчив е на петна, драскотини и избледняване от слънчевата светлина. Подходящ е за всички нива на дома, включително кухни и мокри помещения. Той е 12% по-плътен от другите ламинати, което го прави стабилен на удар и намалява предаването на звука. Разнообразието от колекции и различни категории стил ви дава възможност да изберете ламинат, който съответства на вашата същност и светоусещане. Светлите тонове озаряват помещението, повишават чувството за откритост, а стаята изглежда по-голяма и просторна. Естествени цветове създават спокойна атмосфера и подчертават усещането за автентичен дървен под, с който ще се почувствате едно с природата. Меките цветове на дърво ще донесат мир и хармония, а наситените създават усещане за топлина и уют във вашия дом.

Видео представяне

Каталози

Каталог CLASSEN

pdf, 9,41 Mb.