Ламиниран паркет

Ламиниран паркет

Ламинираният паркет съчетава в себе си много качества, като висока здравина и издръжливост, лекота на монтажа и дълготрайност на използването. Подовите настилки с марка на утвърдени фирми като Egger, Kronotex, Tarket, Klasen, Kaindl и други категорично са най-харесваните на пазара съвременни решения за всякакъв под. При нас можете да намерите голямо разнообразие от най-новите колекции паркети, а също и подходящите за тях аксесоари-подложки, первази и лайсни. Уникалните структури, широката гама от светли или тъмни нюанси ще ви помогне да откриете подходящата за вас настилка.

Запитване

MEISTER

Безспорен лидер в производството на ламиниран паркет с осемдесет годишен опит, немската фирма Meister предлага на световния пазар продукти с изключително висока износоустойчивост и дълголетие. Използваната многопластова структура, висококачествените материали, стабилната HDF средна част и разнообразните повърхности правят настилката харесвана и предпочитана за всякакъв вид помещения, от домашни до най-високо натоварени обществени и административни. Продуктовата гама включва имитация на дърво на местни и екзотични дървесини, както и повърхности(антибактерилни и антистатични), имитиращи керамични плочки, пясък и текстил. Meister е изобретателят на ламиниран паркет с вградена шумоизолация. Ето защо подовете не само изглеждат добре, но са и тихи. Заедно с ефективното намаляване на шума от системата AquaStop, настилката осигурява допълнителна защита срещу влага. Освен многобройните си положителни качества, ламинираният паркет Meister е подходящ за полагане върху контролирано подово отопление.

MEISTER

TARKETT

Tarkett предлага многобройни решения за подови настилки, приспособени към всяко помещение и стил на живот, тъй като никой проект не се повтаря и потребностите и вкусовете на хората се различават. Благодарение на своята конструкция и високото качество на ламелите, предлага голяма устойчивост на удари и ежедневно натоварване. Aquastyle 832 e колекция създадена, специално за помещения изложени на разливането на вода. С лесната си поддръжка и добър външен вид е идеална за кухни и бани. За тийнейджърите се предлага нещо специално, където да създадат своята собствена атмосфера. Колоритна, модерна, оригинална, колекцията Playstyle 832 e едно решение за игра и живеене, което е комфортно и в същото време издържа на играчки, писалки, ролкови кънки...., а в края на деня е лесно за почистване. Новите колекции с декори предлагат магическа комбинация от изключителни фладерни ефекти, улавяне на светлини, подсилени с матов или бляскав 3D ефект. Функционален, сетивен, ламинатът Tarkett притежава всичко, за да подобри начина на живот с подове, предназначени за всички стилове на работа и живот.

TARKETT

EGGER

Ламиниран паркет EGGER има атрактивен външен вид и предлага  богат избор на цветове.  Повърхностите са завършени с висококачествено покритие, което ги прави особено здрави и лесни за поддръжка. Предлага се и колекция  с технология aqua+, която е устойчива на влага, може да се почиства с пара и е подходящa за монтаж в кухни, бани, коридори. Благодарение на изключителните си характеристики, настилката е устойчива на UV лъчи, не избелява, не променя цвета си.  Реалистичните дървесни декори  се предлагат в различни стилове и цветове, подходящи за много различни приложения-монтаж от антрето до полагане по стените. Те придават на помещенията частица от собствения си уникален чар.

EGGER

KRONOTEX

Дали перфектно моделирано дърво или автентични каменни структури-Kronotex предлага най-добрия ламинат за всяка среда и всяко изискване. Той е олицетворение на съвършенството, излъчва топлина и уют, придава автентичен вид на дърво и естествено усещане. Предлагат се колекции с различен клас на износоустойчивост, различни дебелини и декори, без фуга, с 2V и 4V фуга. Най-предпочитаната колекция е Dynamic, тя може да се използва универсално и е изключително издръжлива, предлага уникално разнообразие от декори. Robusto е колекция идеална е за екстремни нива, тя е специално проектирана за върховни натоварвания и дава простор във всяка ситуация. Маммut колекция е абсолютният връх сред ламинирания паркет, дали за тежки товари, универсално приложение или благороден и естествен вид, тя задоволява всички желания и изисквания. Аmazone е колекция, с която доказвате стил, тя съчетава класическата красота с индивидуалните възможности за оформление и дава на всеки желаната атмосфера. Дайте воля на себе си да живеете живота си така, както ви харесва.

KRONOTEX

CLASSEN

 Classen са една от водещите фирми за производство на ламиниран паркет. Благодарение на специалното покритие, обработено с восък, ламинатът запазва оригиналния си вид през годините. Неговата грапава структура имитира истинско дърво. Той е отличен избор, който има  няколко предимства, за разлика от естествените дървени подове-монтира се бързо, почиства се  много лесно от различни замърсявания и благодарение на специалната антистатична повърхност не задържа прах. Насладете се на новите колекции с различни размери и структури, цветове и дизайн, съчетаващи традиционното с модерното. Оригиналните дизайнерски решения и нетрадиционен подход създават простота и елегантност. Ако сте ценители на красотата и комфорта тези колекции няма да ви оставят безразлични. Домът ви е ще оживее, а меките и топли нюанси ще създадат гостоприемна атмосфера.
CLASSEN

BALTERIO

Ламиниран паркет Balterio съчетава високо качество, изключителна здравина, стил и ефективност. Устойчив е на петна, драскотини и избледняване от слънчевата светлина. Подходящ е за всички нива на дома, включително кухни и мокри помещения. Той е 12% по-плътен от другите ламинати, което го прави стабилен на удар и намалява предаването на звука. Разнообразието от колекции и различни категории стил ви дава възможност да изберете ламинат, който съответства на вашата същност и светоусещане. Светлите тонове озаряват помещението, повишават чувството за откритост, а стаята изглежда по-голяма и просторна. Естествени цветове създават спокойна атмосфера и подчертават усещането за автентичен дървен под, с който ще се почувствате едно с природата. Меките цветове на дърво ще донесат мир и хармония, а наситените създават усещане за топлина и уют във вашия дом. 
BALTERIO

Каталози

Каталог Kronotex 2016

pdf, 30,10 Mb.

Egger каталог 2015-2017

pdf, 6,91 Mb.