Лепила за тапети

Лепило Pufas Spezial Vinyl

 Pufas Spezial Vinyl е немско лепило за винилни, PVC, рауфазер и други тежки тапети. Характеризира се с висока сила на залепване чрез PVA добавка, антибактериална. При разбъркване не се получават буци и е готово за употреба след 5 минути. За виниловите тапети е важно да се знае, че лепилото се нанася както на стената, така и на тапета, като повърхността върху която ще се лепи се грундира предварително. Предлага се и с цветен контрол на нанасянето, посредством розов индикатор, със свеж мирис на лимон. След изсъхване, лепилото става прозрачно.

Лепило Pufas Spezial Vinyl

Лепило Pufas Vlies Special

Pufas Vlies Special е лепило, подходящо за всички видове флис-тапети, което се  нанася само върху стената. Готово е за употреба само след 5 мин., антибактериално е и е с добавка, която подсилва залепването.  Лесно е за разбъркване, има висока устойчивост на влага. Става прозрачно след изсъхване.

Лепило Pufas Vlies Special

Лепило GLUTOLIN

 GLUTOLIN e продукт на Pufas(Германия), то е елитно лепило за елитни тапети-флис и винил. Притежава висока влагоустойчивост и сила на началното залепване. Подходящо за стъклофазерни тапети.

Лепило GLUTOLIN

Препарат за сваляне на тапети Pufas

Препарат за сваляне на тапети Pufas е концентрат, който лесно и бързо премахва всички видове тапети.

Препарат за сваляне на тапети Pufas

Лепило Metylan Spezial

Лепило Metylan Spezial e продукт на Henkel. Подходящо е за лепене на тежки хартиени тапети, структурни(релефни и специални)от естествени материали, фототапети, раухфазер, винилови и тапети с гръб от гладък флис.

Лепило Metylan Spezial

Лепило Metylan Normal

Лепило Metylan Normal е продукт на Henkel, който се използва за лепене на леки и нормални хартиени тапети.

Лепило Metylan Normal

Лепило Spezial Kleister

 Spezial Kleister е немско лепило, подходящо за лепене на тежки и текстилни тапети, стъклотапети, с дървесни частици и с декоративни покрития.

Лепило Spezial Kleister

Лепило Kleister

Kleister е немско лепило, подходящо за лепене на хартиени тапети.

Лепило Kleister