Изолации за подoве

Различните видове подове се нуждаят от подложки с различни функции а именно: акустичен комфорт, топлоизолация, за подово отопление и устойчивост при висок трафик.

Запитване

Професионална подова подложка Arbiton SECURA THERMO AQUASTOP SMART

Професионалната термо подложка покрива четирите основни нужди: акустичен комфорт , топлоизолация, за подово отопление и устойчивост при висок трафик. Има здрава и стабилна връзка и не е необходима допълнителна запечатваща лента. Подовото отопление изисква подови покрития с ниско термично съпротивление за по-добър коефициент на системата за подово отопление и намаляне загубата на топлина. Избирайки тази подложка, вие получавате пет пъти по-бързо инсталиране от която и да е друга, а вашия под  шумо и топло изолиран в продължение на години.                                                                                                                ИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТ ЗА ПРОДУКТА    ► 

Професионална подова подложка Arbiton SECURA MAX AQUASTOP SMART

Различните видове подове се нуждаят от подложки с различни функции. Изборът на вида подложка трябва да бъде съобразен със следните условия, за да поеме важни функции и да предпази цялата подова система.

Професионалната подова подложка Arbiton SECURA MAX AQUASTOP SMART перфектно изолира пода от студ-има най-високото ниво на термично съпротивление. Поема неравности  до 4.00мм. и притежава много добра акустика. Тя е подложка 2 в 1, подложка с вградена пара Aquastop бариера и залепящя се лента за здрава и стабилна връзка. Изработена от XPS. 1 пакет-5.5м2,дебелина:5мм.

 

 

◄   ИНФОРМАЦИОНЕН ЛИСТ ЗА ПРОДУКТАФибранова подложка XPS

Изработена от екструдиран полистирол, фибрановата подложка отговаря на множество параметри, водещи до подобряване комфорта и приятният климат за живеене. Предлага се на листове с дебелина 3, 5 и 9 мм. Сравнена с полиетиленовата подложка, фибрановата има много по-добра топлоизолация, отлична шумоизолация и е изключително издръжлива на натиск. Тази подложка е подходяща за помещения с висока натовареност и неравности по пода. С нея може да се вдигне нивото на помещението, без да се налагат мокри процеси. Необходимо е повърхността да бъде суха и почистена. Монтажът става бързо и лесно поради големите размери на плоскостите. Влагате малка инвестиция, но постигате голям ефект-топъл, тих и сигурен под за дълги години.

 

Фибранова подложка XPS

Кокосова подложка

Изработена е от естествени дървени стърготини и е изключително предпочитана, когато търсим добра звукоизолация и устойчивост при тежки натоварвания. Предлага се на листове с дебелина 5мм., подходяща както за ламиниран, така и за трислоен паркет. Тя спомага за плътното прилепване на паркета към основата, както и за денивелационни разлики, ако се явят такива.

Кокосова подложка

Полиетиленова подложка-вата

Подложката от полиетилен е изработена от паронепропусклив материал, устойчив на плесени. Предлага се на руло в дебелини 2, 3 и 5 мм. Използва се при полагане на ламиниран паркет(в случай че помещението е равно)или когато подовата настилка се поставя над стар мокет или балатум. Има изключително ниска цена, поради което прага на топлоизолационните й качества е нисък.


 

Полиетиленова подложка-вата

Полиетиленова подложка с алуминиево фолио

При използването на този вид подложка, фолиото задължително трябва да бъде обърнато към основата, защото предотвратява проникването на влага в паркета. Има слаб коефициент на топлопроводимост и шумопоглъщане. Произвежда се на 2 мм. дебелина.

 

 

Полиетиленова подложка с алуминиево фолио

Каталози

pdf, 0,30 Mb.

Подложка Arbiton thermo aquastop

pdf, 0,30 Mb.