Лепила MOMENT

Лепило Moment Fix Express

 Moment Fix Express e монтажно лепило на Henkel, което замества употребата на пирони, дюбели и винтове.  То е с технология моментално свързване, която осигурява незабавно слепване към основата без необходимост от допълнително закрепване и време за изпаряване на разтворителя. Материалите, които лепи са-зидария, дърво, керамика, гипсокартон, бетон, ПДЧ, камък, шперплат, пластмаса, MDF, твърдо PVC. Използва се най-често за фиксиране на лайсни, первази, декоративни панели, декоративни профили, изолационни плоскости, канали за PVC кабели и др. Не е подходящо за стиропор, тефлон, огледала, полиетилен и полипропилен. Подходящо е за употреба на открито и закрито, тъй като лепилото е устойчиво при различни  атмосферни условия. Корекции могат да се извършат до 2 минути, след изсъхване може да се боядисва.

Лепило Moment Universal

Moment Universal е силно универсално лепило на Henkel. Използва се за лепене на дърво, метал, кожа, гума,пластмаса, камък. Не е подходящо за  полиетилен и полипропилен, изкуствена кожа и стиропор. Препоръчва се за лепене на големи повърхности, заради дългото отворено време. Изключително устойчиво на въздействието на вода, разредени киселини и алкални разтвори, термоустойчивост от -40˚С до +110˚С. Предлага се в разфасовки 50мл, 120мл, 800мл. и 5л.

Лепило Moment Wood Waterproof

Moment Wood Waterproof е водоустойчиво лепило за дърво. Използва се за лепене на фуги и сглобки, за прозорци, врати, фурнир, мебели и елементи в кухни, бани и влажни помещения, корпусни залепвания. Подходящо е за използване над подово отопление, за студено и топло лепене. Характеризира се с много висока устойчивост на залепване, устойчивост на стареене и подходящо за машинно нанасяне. Предлага се в разфасовки от 250гр, 750гр и 5кг.

Лепило Moment Wood Express

Moment Wood Express e бързосвързващо лепило за дърво, подходящо за студено и топло лепене на изделия от дървесина. Използва се най-вече за залепване на дъсчени фуги, за монтажни, корпусни и ъглови залепвания. Работната температура трябва да е над 10˚С. Може да се използва над подово отопление. Предлага се в разфасовки от 250гр., 750гр и 5кг.

Лепило Moment Power Fix

Moment Power Fix е монтажно лепило, с което се лепи дърво, корк, керамика, гипсокартон, тухли, алуминий, камък, MDF, твърдо PVC, пластмаса, стиропор и др. Идеално за монтаж на декоративни профили, первази на прозорци, подови первази и др. Подходящ е за използване към следните основи-бетон, мазилки или замазки на закрито, гипсокартон, дървени материали и твърд полиуретан. Притежава високо сцепление, начална и крайна якост, високо сцепление, изключителна устойчивост на атмосферни влияния. Почиства се лесно и може да се боядисва.