Лепила MOMENT

Лепило Moment Fix Express

 Moment Fix Express e монтажно лепило на Henkel, което замества употребата на пирони, дюбели и винтове.  То е с технология моментално свързване, която осигурява незабавно слепване към основата без необходимост от допълнително закрепване и време за изпаряване на разтворителя. Материалите, които лепи са-зидария, дърво, керамика, гипсокартон, бетон, ПДЧ, камък, шперплат, пластмаса, MDF, твърдо PVC. Използва се най-често за фиксиране на лайсни, первази, декоративни панели, декоративни профили, изолационни плоскости, канали за PVC кабели и др. Не е подходящо за стиропор, тефлон, огледала, полиетилен и полипропилен. Подходящо е за употреба на открито и закрито, тъй като лепилото е устойчиво при различни  атмосферни условия. Корекции могат да се извършат до 2 минути, след изсъхване може да се боядисва.

Лепило Moment Fix Express

Лепило Moment Fix Profi

 Moment Fix Profi e мощно монтажно лепило на Henkel на база разтворител за постоянно фиксиране на лайсни и декоративни елементи, метал, дърво, камък, стъкло, керамични плочки, корк, алуминий, стиропор, PVC, первази, гипсокартон и други стандартни строителни материали. Подходящо е за гладки и порести основи, за вертикални и хоризонтални повърхности, за гладки и порести основи. Не се препоръчва за лепене на огледала, полипропилен и полиетилен. Изпозва се за външна и вътрешна употреба. Работна температура от -7 до +40˚С. Термоустойчивост от -30˚С до +80˚С.          

Лепило Moment Fix Profi

Лепило Moment Total

Moment Total e универсално лепило с интегрирана Flextec формула. Съдържа 100% активни съставки и 0% разтворители. Използва се за залепване на материали като дърво, бетон, метал, стъкло, плочки, пластмаса, кожа, текстил. Позволява чисто залепване, корекции, има отворено време от 15 минути. Лепилото е гъвкаво и водоустойчиво, удароустойчиво, температуроустойчиво и устойчиво на UV лъчи. Благодарение на удобната си опаковка е лесно за работа. Предлага се в опаковка от 50гр.

 

 

Лепило Moment Total

Лепило Moment Universal

Moment Universal е силно универсално лепило на Henkel. Използва се за лепене на дърво, метал, кожа, гума,пластмаса, камък. Не е подходящо за  полиетилен и полипропилен, изкуствена кожа и стиропор. Препоръчва се за лепене на големи повърхности, заради дългото отворено време. Изключително устойчиво на въздействието на вода, разредени киселини и алкални разтвори, термоустойчивост от -40˚С до +110˚С. Предлага се в разфасовки 50мл, 120мл, 800мл. и 5л.

Лепило Moment Universal

Лепило Moment Wood Waterproof

Moment Wood Waterproof е водоустойчиво лепило за дърво. Използва се за лепене на фуги и сглобки, за прозорци, врати, фурнир, мебели и елементи в кухни, бани и влажни помещения, корпусни залепвания. Подходящо е за използване над подово отопление, за студено и топло лепене. Характеризира се с много висока устойчивост на залепване, устойчивост на стареене и подходящо за машинно нанасяне. Предлага се в разфасовки от 250гр, 750гр и 5кг.

Лепило Moment Wood Waterproof

Лепило Moment Wood Express

Moment Wood Express e бързосвързващо лепило за дърво, подходящо за студено и топло лепене на изделия от дървесина. Използва се най-вече за залепване на дъсчени фуги, за монтажни, корпусни и ъглови залепвания. Работната температура трябва да е над 10˚С. Може да се използва над подово отопление. Предлага се в разфасовки от 250гр., 750гр и 5кг.

Лепило Moment Wood Express

Лепило Moment Power Fix

Moment Power Fix е монтажно лепило, с което се лепи дърво, корк, керамика, гипсокартон, тухли, алуминий, камък, MDF, твърдо PVC, пластмаса, стиропор и др. Идеално за монтаж на декоративни профили, первази на прозорци, подови первази и др. Подходящ е за използване към следните основи-бетон, мазилки или замазки на закрито, гипсокартон, дървени материали и твърд полиуретан. Притежава високо сцепление, начална и крайна якост, високо сцепление, изключителна устойчивост на атмосферни влияния. Почиства се лесно и може да се боядисва.

Лепило Moment Power Fix

Лепило Loctite Super Bond Power Easy 2g

Секундното лепило Power Easy  на Loctite е лепило което не съдържа разтворители. Детайлите не залепват веднага и имат два пъти повече възможности и време за корекции от останалите видове секундни лепила. Използва се най-вече за лепене на гума, пластмаса, кожа, керамика, текстил и хартия. Подходящо е за вътрешна употреба.

 

Лепило Loctite Super Bond Power Easy 2g

Лепило Loctite Super Attak 3г

Секундното лепило Loctite Super Attak e  подходящо за лепене на порцелан, метал, гума, кожа, дърво, пластмаса и хартия. Тубичката има вградена игла в капачката , която гарантира, че отворът няма да се запуши и използването му отново ще е възможно. Изключително икономично лепило, една капка е достатъчна да залепи даден детайл. Използва се за залепяне на малки и задължително чисти и сухи участъци, но не е подходящо за полипропилен, стиропор, мека кожа, тефлон, текстил, стъклени повърхности и огледала.

 

Лепило Loctite Super Attak 3г

Лепило Loctite Super Attak Power Gel

Секундното лепило Loctite Super Attak Power Gel  е предназначено за места, които изискват удароустойчивост и гъвкавост. То е под формата на гел, в състава на което има каучук и е предпочитано при залепяне детайли с порести и вертикални повърхности. В капачката на тубичката е вградена игла, която гарантира, че няма да се запуши за да може да се ползва отново. Лепи кожа, дърво, метал, гума, пластмаса, порцелан. Не лепи полиетилен, полипропилен, текстил, стъклени повърхности.

 

 

Лепило Loctite Super Attak Power Gel