Фототапети по поръчка

Фототапети по поръчка

Уникални колекции фототапети за всеки интериор. Дизайни, които наистина ще заобичат вашите стени. Предлагат се в нестандартни размери. Срокът за доставка е 30 работни дни.

STEFAN HEFELE 2 предоставя достъп до най-спиращите дъха места в нашия свят - през цялата година! Няма никакво съмнение, че това събиране на природа и столични дизайни ще ви помогне веднага да намерите ново място за почивка.

RAW - само три букви, но на базата на много специална идея. Понякога бляскави и екстравагантни, понякога минималистични и нетрадиционни, но най-важното нещо - революционни.

Запитване

HERITAGE EDITION 1

 

Акцентът на колекцията е върху период от средата на 19 до средата на 20 век. Ботаническите илюстрации, графичните модели или чувствените форми на Арт Нуво бяха интерпретирани по модерен начин. Резултатът е колекция, пълна с поезия и чувственост, която съчетава най-вълнуващите елементи от миналото и настоящето. Колекцията „Heritage Edition I“ е разделена на четири категории:
1.Amour Nouveau - нова любов - деликатни форми, пълни с поезия и чувственост
2.Obsession Intense - интензивно обсебване - разкошната красота на природата
3.Nuit d'Or - златна нощ- тайнствени гледки с дълбоко въздействие
4.Paon Irisé - преливащ се паун - органични орнаменти в ярки цветове

За да разгледате каталога, заповядайте в шоурума ни!

Видео представяне

Home-Imegine Edition 4

Home-Imegine Editione 4 - рядко домът ни е бил по-добро място за почивка! В ерата на короната и отдалечената работа, факторът за домашен комфорт в нашите четири стени е по-важен от всякога. Новата колекция от фототапети на Komar от поредицата Imagine помага да се създаде жизнено пространство, което наистина е релаксиращо и успокояващо. Висококачествените тапети се характеризират с вдъхновяваща комбинация от дизайнерски теми, отговарящи на всички интериорни стилове и декорации на стени. Независимо дали вашият външен вид е съвременен или класически - с мистични тропически сцени, флорални мотиви, селски камък или подобни на бетон конструкции, тази колекция е за всеки, който търси идеи за обзавеждане. Колекция фототапети Home Imegine Edition 4 на Komar са толкова разнообразни и индивидуални, колкото и личните вкусове.

Видео представяне

RAW

Колекция фототапети RAW - това са три букви, които са базирани на много специална идея. Понякога бляскави и екстравагантни, понякога минималистичи и нетрадиционни - но винаги революционни. След упорита работа и дълго търсене е постигнат точния резултат. Но си е заслужавало, защото в новата колекция на Komar, фототапетите са създадени така, че да обичат вашите стени.

Видео представяне

STEFAN HEFELE 2

Новата колекция на Комар STEFAN HEFELE 2 предоставя достъп до най-спиращите дъха места в нашия свят - през цялата година! Няма никакво съмнение, че фотографиите на това събиране на природа и столични дизайни ще ви помогнат да създадете истории, които стимулират вашите копнежи и желания.

Видео представяне

PURE

 

Колекция фототапети PURE съдържа 66 дизайнa и е разделен на шест теми. Важна тенденция е „ботаническата“. Големите листа и впечатляващата гледка към тропическите гори придават усет на домашната джунгла. Намалените и художествено вдъхновени форми на "Форми и модели" осигуряват спокойствие и дълбок пространствен ефект, докато мотивите на "Бели нюанси" изкусно носят монохромни повърхности и разкошни цветя на стената. Кадрите от природата „Прилични пейзажи“ изглеждат деликатни, романтични и загадъчни. Мотивите на „Фреш“ доказват, че палмовият плаж, класическият сред фототапетите, също може да изглежда модерен. Изглед от птичи поглед към плаж, палми, отразяващи се в морето - свежо, иновативно изявление на всяка стена. А детската стая също придобива модерен, стилен външен вид. „Petite“ пленява с любящи, игриви дизайни.

Видео представяне

Каталози

Каталог PURE

pdf, 32,31 Mb.