CERAMIN-ДИЗАЙНЕРСКИ ПОДОВЕ/ БЕЗ PVC/

CERAMIN-ДИЗАЙНЕРСКИ ПОДОВЕ/ БЕЗ PVC/

Следващото поколение подови настилки - CERAMIN!

Представяме Ви новост в подовите настилки - екологичният дизайн на немската фирма CLASSEN- CERAMIN. Тези подове са наследник на модни винилови настилки, икономични ламинирани подове и практични подови плочки, базирани на подложка CERAMIN - 100% екологичен материал без вредни вещества, пластификатори, PVC, тежки метали и летливи вещества. Съставът на CERAMIN се основава на минерални вещества, използвани в производството на храни и в здравеопазването. CERAMIN® е силно еластичен и изключително здрав. Поради по-ниската плътност на материала, CERAMIN® е много по-лек от керамиката и въпреки това, еднакво стабилен и водоустойчив. Дебелината на ламелa е 4.5мм, сглобката-megaloc.

Запитване

CERAMIN колекция SONO

Колекция  Sono на CERAMIN  e  първата по рода си, уникална, вдъхновена от природата, модерна и оживена.

Зашеметяващите визуализации,  звукоустойчивостта и комфорта са само някои от многото невероятни характеристики на този съвсем нов продукт. Classen създаде следващото поколение дизайнерски подове от естествени материали - без PVC, устойчиви на ултравиолетова светлина, без вредни съставки, 100% рециклируеми, с клас на търговско присъствие AC5. Подовата настилка е с изключително изразителни декори и дълбоко релефна повърхностна структура а системата megaloc позволява изключително бързото й инсталиране.

Каталог Видео представяне

CERAMIN колекция NEO 2.0

Благодарение на разнообразните си свойства, колекция NEO 2.0 е подова настилка за всички облицовъчни площи: изключително устойчива и дълготрайна за коридора и кухнята, топла на пипане, хигиенична и екологична за детските стаи и спални, с елегантен ефект в престижни помещения. Където и да е поставена , тя разгръща своя потенциал с впечатляващи декори. Изключително здрава и водоустойчива, без PVC и други замърсители и освен това екологична, 100% рециклируема, произведена в Германия. Тъмна плоча или гранит, лек пясъчник или чиста визуална замазка: колекцията от камък Stone предлага широк спектър от възможности за висок контраст и забележителен интериорен дизайн. Серията Wood с автентичните дървесни декори с пукнатини и вдлъбнатини,  вдъхновява със структура, която усещаш като истинска.

Каталог Видео представяне

Каталози

Каталог CERAMIN, колекция SONO

pdf, 4,74 Mb.

Каталог CERAMIN, колекция NEO 2.0

pdf, 8,15 Mb.