Фототапети

Фототапети

Фототапетите са изработени от висококачествени материали, предлагат се в няколко размера и се монтират лесно. Стилни, елегантни, пленителни, те ви дават възможност да разгърнете въображението си и да внесете в дома си една съвсем различна атмосфера. Любителите на природата имат възможност да избират от различни пейзажи, които ще вдъхновяват за нови изживявания. Красиви гледки от различни кътчета на Земята, градски мотиви или модерните напоследък графични дизайни и бетонени стени ще направят вашата стая специално място, което се вписва по хармоничен начин в стилът ви на живот. Романтичен или елегантен-изберете мотив, който ви кара да мечтaете...

 

Запитване

Imagine ed.3 STORIES

Imagine ed.3 Stories - изпълнен с невероятни гледки, абстрактни чувства, извисяващ и разтърсващ, свободен, препускащ през безкрайно диамантено небе.

Чудесни илюстрации, които превръщат света ни блестящ, пълен с цветя, магия и фантазия. Когато първите пъпки цъфтят, врабчета гнездят в клоните на черешата и обявяват пролетта. Цветя и цветя, модерни кристални цветя във виолетово и розово оставят пространството без думи. Зашеметяващите флора и фауна на Амазонка в ретро стил, са идеално тропическо усещане.

Минавайки през пространството и времето 3D футуристичната градска тема ви позволява да се плъзнете със скоростта на светлината през нощта. Метални пенливи шестоъгълници върху хладна бетонна стена, блестящи диаманти. Всеки втори поглед от този каталог си струва, оставяйки достатъчно място за въображение.

Каталог Видео представяне

Imagine Edition 1

Разкошни рози, бетон и тухли, типични градски панорами и нетрадиционни графични дизайни са събрани в Imagine Edition 1. Ярки, живи цветове присъстват във флоралните дизайни, както и в колекцията Melly Mello. Тя идва от датското студио La Tarzi и събира елементи от цял свят в един жив и весел ансамбъл, никога отекчителен и гарантирано усмихващ.  Прочути сгради и очарователни градски силуети са комбинирани с наситени цветове и футуристични дизайни. Любов към екстарвагантното и елегантното, аромат на градска джунгла и щипка приключение – ето това ви предлага KOMAR с тази колекция.

Каталог Видео представяне

Into Illusions

Into Illusions  – нови тенденции, нови дизайни за вашите пространства. Каталогът е събрал съзерцателни, вдъхновяващи интериори. Футуристични планински пейзажи, минималистични бетонни стени или градски панорами - тази колекция на KOMAR предлага уникални мотиви, иновативни дизайни и ярки цветни комбинации. Тухлената стена среща заредените с цвят флорални мотиви, невероятни природни картини и величествени сгради - в тази колекция модерните ни градски пространства ще намерят своя нов облик!

Каталог Видео представяне

Flower And Textures

Flower And Textures  е много повече от каталог на фототапети. В едно с невероятните интериорни снимки и вдъхновяващи цитати, този каталог предлага множество идеи за стенен дизайн и интериорна декорация. Това е истинско ръководство по стил както за индивидуалисти, така и за последователи на модните тенденции. Каталогът умело поставя във фокуса цветята. Дали деликатни лалета, разкошни рози или фини листенца на ябълковия цвят -  тук виждаме природата в цялата ѝ прелест. За да се допълни усещането за досег с природата, са добавени дизайни с елементи на камък, тухла и дърво. Ако не живеете в дървена къща, може лесно да пресъздадете в мезонета си тази уютна натуралистична атмосфера, използвайки тапети с дървесни или тухлени детайли. Нека въображението ви води!

Каталог Видео представяне

Scenics Edition 1

Колекцията Scenics Edition 1 ви отвежда на вдъхновяващо пътуване. Спиращи дъха снимки от колекциите на „National Geographic“ - идилични пейзажи, изпълнени с живот градове и самотни плажове, диви животни от целия простор на глобуса, са истинска наслада за любителите на природата и пътешествениците по душа. Голям формат или фототапети от галерията с XXL постери, тези мотиви ви карат да копнеете за далечни земи и приключения, да се потопите в очарователното многообразие на планетата.

Каталог Видео представяне

Каталози

Каталог KOMAR Flowers&Textures

pdf, 2,49 Mb.

Каталог KOMAR Imagine Edition 1

pdf, 4,52 Mb.

Каталог KOMAR Into Illusions

pdf, 2,20 Mb.

Каталог KOMAR Scenies Edition 1

pdf, 2,29 Mb.

Каталог Imagine ed.3 2018

pdf, 29,84 Mb.