Немски фототапети

Немски фототапети

Фототапетите са изработени от висококачествени материали, предлагат се в няколко размера и се монтират лесно. Стилни, елегантни, пленителни, те ви дават възможност да разгърнете въображението си и да внесете в дома си една съвсем различна атмосфера. Любителите на природата имат възможност да избират от различни пейзажи, които ще вдъхновяват за нови изживявания. Красиви гледки от различни кътчета на Земята, градски мотиви или модерните напоследък графични дизайни и бетонени стени ще направят вашата стая специално място, което се вписва по хармоничен начин в стилът ви на живот. Романтичен или елегантен-изберете мотив, който ви кара да мечтaете...

 

Запитване

Into Illusions

Into Illusions  – нови тенденции, нови дизайни за вашите пространства. Каталогът е събрал съзерцателни, вдъхновяващи интериори. Футуристични планински пейзажи, минималистични бетонни стени или градски панорами - тази колекция на KOMAR предлага уникални мотиви, иновативни дизайни и ярки цветни комбинации. Тухлената стена среща заредените с цвят флорални мотиви, невероятни природни картини и величествени сгради - в тази колекция модерните ни градски пространства ще намерят своя нов облик!

За да разгледате пълният каталог, кликнете върху картинката

Into Illusions

Scenics Edition 1

Колекцията Scenics Edition 1 ви отвежда на вдъхновяващо пътуване. Спиращи дъха снимки от колекциите на „National Geographic“ - идилични пейзажи, изпълнени с живот градове и самотни плажове, диви животни от целия простор на глобуса, са истинска наслада за любителите на природата и пътешествениците по душа. Голям формат или фототапети от галерията с XXL постери, тези мотиви ви карат да копнеете за далечни земи и приключения, да се потопите в очарователното многообразие на планетата.

 

За да разгледате пълният каталог, кликнете върху картинката

Scenics Edition 1

Imagine Edition 1

Разкошни рози, бетон и тухли, типични градски панорами и нетрадиционни графични дизайни са събрани в Imagine Edition 1. Ярки, живи цветове присъстват във флоралните дизайни, както и в колекцията Melly Mello. Тя идва от датското студио La Tarzi и събира елементи от цял свят в един жив и весел ансамбъл, никога отекчителен и гарантирано усмихващ.  Прочути сгради и очарователни градски силуети са комбинирани с наситени цветове и футуристични дизайни. Любов към екстарвагантното и елегантното, аромат на градска джунгла и щипка приключение – ето това ви предлага KOMAR с тази колекция.

 За да разгледате пълният каталог, кликнете върху картинката

Imagine Edition 1

Flower And Textures

Flower And Textures  е много повече от каталог на фототапети. В едно с невероятните интериорни снимки и вдъхновяващи цитати, този каталог предлага множество идеи за стенен дизайн и интериорна декорация. Това е истинско ръководство по стил както за индивидуалисти, така и за последователи на модните тенденции. Каталогът умело поставя във фокуса цветята. Дали деликатни лалета, разкошни рози или фини листенца на ябълковия цвят -  тук виждаме природата в цялата ѝ прелест. За да се допълни усещането за досег с природата, са добавени дизайни с елементи на камък, тухла и дърво. Ако не живеете в дървена къща, може лесно да пресъздадете в мезонета си тази уютна натуралистична атмосфера, използвайки тапети с дървесни или тухлени детайли. Нека въображението ви води!

 За да разгледате пълният каталог, кликнете върху картинката

Flower And Textures

W+G Wall Murals

„Разширете пространствата си без да местите стени и да се харчите прекалено, като използвате фототапет с впечатляваща панорама.“ - каква добра идея! И дизайнерите на W+G са готови да задоволят капризите ви семпло, но гениално. Модерната печатна техника и креативният човешки фактор в едно, ви предоставят педантичен реализъм в уникални продукти, готови да трансформират вашите пространства неузнаваемо.  Искате да превърнете дома си във врата към мечтана вселена, считайте го изпълнено!

 

За да разгледате пълният каталог, кликнете върху картинката

W+G Wall Murals

Каталози

Каталог KOMAR Flowers&Textures

pdf, 2,49 Mb.

Каталог KOMAR Imagine Edition 1

pdf, 4,52 Mb.

Каталог KOMAR Into Illusions

pdf, 2,20 Mb.

Каталог KOMAR Scenies Edition 1

pdf, 2,29 Mb.

Каталог W+G Wall Murals

pdf, 29,59 Mb.