Декоративни мазилки CANDIS

Декоративни мазилки CANDIS

Candis са декоративни продукти в съответствие със съвременните модни тенденции, в приятни природни цветове, леко кадифени на допир и създават елегантна и изискана обстановка. Всички мазилки са на водна основа, екологични чисти и благодарение на специфичния си произход, те внасят в помещенията частичка от културното наследство на Италия. Цветовете, които компанията предлага не са само  палитра от ярки и естествени нюанси, а истински шедьоври, които са специално подбрани да вдъхновяват и бъдат ценени от любителите на класическия стил.

Запитване

ADAMANTIA

Adamantia е прахообразна добавка, която отразява светлината и придава брилянтен ефект на продукта, към който е прибавена. Може да се използва съвместно с всички декоративни и базирани на водна основа акрилни продукти. Препоръчителната доза е 75 гр за 2,5 литра декоративни мазилки, при боите се препоръчва количество от 5 литра. Визуалният ефект може да се промени в зависимост от прилагането на завършващо покритие.

Каталог Видео представяне

TERRE LE VELATURE

Velaturе е престижна и новаторска декорация, която припомня чара и изключителната красота на италианските ренесансови дворци. Предлага широка гама от цветове, която позволява да създадете перфектни нюанси и да превърнете дома си в уютно пространство, изпълнено с топлина. Уникалната палитра ще ви помогне да постигнете романтична атмосфера, която ще ви дава спокойствие и комфорт. Всяка стая декорирана с Velaturе има индивидуален чар и неповторим характер. Мазилката е на водна основа, екологично чиста и се поддържа лесно. Може да се нанесе с четка, гъба или ръкавица, което позволява да създадете различни ефекти в зависимост от техниката на нанасяне.

Каталог Видео представяне

TERRE PERLESCENTE

Perlescente е декоративна мазилка, която ви позволява да изпълните дома си с преливащи светлини, които се променят всеки път, когато наблюдавате стените от различен ъгъл. Уникалната визия на този продукт е постигната чрез наличието на метални прахове, които създават забележителен перлен ефект, с ярки и наситени цветове. Тази мазилка създава приятна и елегантна атмосфера, благодарение на блястящите си частици, като по този начин дава неограничени възможности на дизайнери и интериорни декоратори да създадат уникални дизайни, които няма да могат да бъдат повторени в други домове. Perlescente е дишаща, екологично чиста, устойчива във времето и се почиства лесно. Нанася се с четка и се заглажда с пластмасова шпакла.

Каталог Видео представяне

TERRE ARABESQUE

Arabesque е интериорна мазилка, която създава нежен ефект на коприна, постигната чрез играта на светли и тъмни нюанси и по този начин  получавате изискана и благородна визия. Тя е екологична, устойчива на механично напрежение и се почиства лесно. Нанася с четка, за получаване на превъзходен декоративен ефект, който може да бъде подчертан чрез нежно заглаждане със специална пластмасова шпакла, веднага след като продуктът започне да изсъхва. Arabesque е мазилка, която ви дава възможност да обогатите стените на дома си с ритмите, типични за творчеството на италианските учители на стил, съчетани със съвременния стремеж към националност и глобалност. С нея жилищните пространства ще станат живи, динамични, с една дума–уникални.

Каталог Видео представяне

TERRE ANTICHE FIORENTINE

Terre Antiche e декорация от древността, която може да използвате в модерния интериор. В зависимост от избора на нюанс, който сте направили, могат да се постигнат различни ефекти. Цветове като синьо и тюркоазено дават повече светлина и хармония, докато по-меките- като светло сиво и бежово, предизвикват усещане за благополучие и положителни вибрации а ярко червеното, оранжевото и яркото жълто стимулират чувството на топлина и уют. Омайната красота на древната техника на стенопис засилва чувството на дълбочина и многоизмерност в пространството, като резултатът е един наистина красив дом, в синхрон с най-новите модни тенденции.

Каталог Видео представяне

LA CASA DEI SOGNI

La casa dei sogni(къщата на мечтите)е мазилка, която предизвиква емоции. Самото й нанасяне е пълно с чар, има творчество във всяко движение на ръката. Тя се полага с вълнена ръкавица. След около 30 дни повърхността е устойчива на миене. Материалът е на водна основа, екологично чист и незапалим. Използва се за вътрешни стени и има отлична адхезия (слепване) с различни материали, така че може да бъде приложена към всяка повърхност-цимент, бетон, гипс, тухли, метал, дърво и т.н. В този случай, всички възможни недостатъци на стената ще бъдат умело маскирани. С тази мазилка домът ви наистина разцъфтява и се изпълва със светлина, благодарение на уникалните цветови възможности. Имате усещането, че музиката играе около вас и създава симфония от положителни емоции. Много е подходяща за полагане върху места, където е необходимо да се направи акцент, като арки, первази, ниши, беседки. С нея може да създадете уникални цветни панели, които ще се превърнат в главен декоративен елемент от интериора.

Каталог Видео представяне

TERRE ANTICHE IRIDESCENTI

Terre Antiche Iridescenti е интериорна декоративна мазилка, с преливащи се цветове и луминисцентен блясък. Тя е на водна основа, дишаща, без мирис, не избледнява, когато е изложена на UV лъчи и се  почиства лесно. Подходяща е за нанасяне na вътрешни повърхности на всякакви помещения–офиси, банки, концертни зали, ресторанти, хотели и частни домове. Декоративният цикъл предвижда прилагането на грунд, оцветен с тонер, а след това и самата мазилка. Нанася се с четка и се заглажда с пластмасова шпатула. Крайният ефект придава благороден блясък и пресъздава красотата на интериора на дворците и постиженията на италианските майстори от миналото.

Каталог Видео представяне

TERRE VINTAGE

Vintage е декоративна интериорна мазилка, обогатена с малки количества микро-перлени пигменти, които дават мека лъскава украса. Предлагат се осем различни основи: Laguna, Vaniglia, Corallo, Ambra, Brezza, Rose, Pergamena, Bosco. Широката гама от хармонични цветове придава стил и лукс в интериора. Благодарение на лекотата  с която се полага,  мазилката е изключително предпочитана, както от майстори, така и от непрофесионалисти.

Каталог Видео представяне

TERRE ETNIKA

Etnika е декоративно покритие с ефект на коприна, което дава на интериора специална нежност и елегантност. Направена е въз основа на златен пигмент, допринасящ за чара на мазилката и създаващ усещане за разкош. Колекцията от цветове има шест основни, съобразени с духа на времето:антично сребро-напомнящо за италианската нощ, антично злато-тихи нюанси, носещи комфорт и спокойствие, червено-наситени цветове, изпълващи атмосферата с чувственост и настроение, мед-топли естествени цветове, създаващи радост; злато-имащо способността да трансформира интериора в истински шедьовър. Etnika ще даде нов смисъл на пространството. Мазилката е на водна основа, без мирис, изсъхва бързо, лесна за почистване, не избледнява, когато е изложена на ултравиолетови лъчи.

Каталог Видео представяне

TERRE HOBLIO

Hoblio и Hoblio Rustico са декоративни продукти от семейството Le Etniche, което е част от гамата на Antiche Terre Fiorentine, продукти на Candis. И двете покрития са на водна основа, относително прозрачни,  екологични, произведени с внимателно селектирани изходни материали. Предлагат се в шест неутрални бази: Oro (злато), Argento  (сребро) и Metallic (металик) за Hoblio и Hoblio Rustico.

Златната и сребърна база на двете мазилки могат да бъдат оцветени в различни тонове; металик базите използват Perle Metallic за да постигнат ефекта Hoblio Metallic и Hoblio Metallic Rustico.

Тонерите Perle Metallic се предлагат в опаковки от 250 гр. и включват  Oro giallo (жълто злато), Oro Inca (злато инка), Bronzo Lux (бронз), Rame Lux (мед) и Argento brillante (светло сребро).

Каталог Видео представяне

TERRE ORI E ARGENTI

Tеrrе Ori e Argenti е съвременен материал, комбиниращ злато или сребро, с един или повече цвята, за да се постигне луксозна обстановка. Има много цветови възможности, които ни връщат към красотата на благородните покрития, използвани от италианските майстори. Дълбочината на цветовете и невероятните визуални ефекти създавт нежност, елегантност и уникален стил. Мазилката е на водна основа, без мирис, изсъхва бързо, лесно да се почиства и не избледнява, когато е изложена на ултравиолетови лъчи. Тя изпълва интериора с духа на миналото и превръща стените в произведение на изкуството, което ви позволява да видите цветните елементи използвани в картините на велики художници.

Каталози

КАТАЛОГ ANTICHE FIORENTINE

pdf, 3,35 Mb.

КАТАЛОГ ANTICE IREDESCENTI

pdf, 0,89 Mb.

КАТАЛОГ ARABEQUE

pdf, 0,69 Mb.

КАТАЛОГ ATF PERLESCENTE

pdf, 1,13 Mb.

КАТАЛОГ LA CASA DEI SOGNI

pdf, 6,22 Mb.

КАТАЛОГ LE VELATURE

pdf, 1,00 Mb.

КАТАЛОГ ETNIKA

pdf, 4,74 Mb.

КАТАЛОГ VINTAGE

pdf, 1,03 Mb.

КАТАЛОГ HOBLIO

pdf, 4,01 Mb.

КАТАЛОГ TERRE HOBLIO

pdf, 4,01 Mb.

КАТАЛОГ ADAMANTIA

pdf, 0,42 Mb.

Реализирани проекти