Детски фототапети

Детски фототапети

Фототапетите са изработени от висококачествени материали, предлагат се в няколко размера и се монтират лесно. Стилни, елегантни, пленителни, те ви дават възможност да разгърнете въображението си и да внесете в дома си една съвсем различна атмосфера. Любителите на природата имат възможност да избират от различни пейзажи, които ще вдъхновяват за нови изживявания. Красиви гледки от различни кътчета на Земята, градски мотиви или модерните напоследък графични дизайни и бетонени стени ще направят вашата стая специално място, което ще се вписва по хармоничен начин във вашия стил на живот. Романтичен или елегантен-изберете мотив, който ви кара да мечтаете...

 

Запитване

Into Adventure

Ако се поддадете на въображението си, ще изпитате пътешествие в цветни магически светове, ще мечтаете за герои от Дисни или ще събудите жаждата си за приключения със спонтанно посещение в галактиките на Междузвездни войни. Into Adventure е колекцията от фототапети от Komar, която придружава млади и стари авантюристи по въображаем начин в приказните светове и винаги разкрива, че почивката в собствения ви дом също може да бъде истинско чудо.Да бъдеш дете означава да гледаш на живота като на творческа игра. Ежедневието се превръща във вълнуващо пътешествие на откритие, защото във всеки ъгъл на детската стая има нещо вълнуващо за изживяване и ново за научаване.

Видео представяне

Disney Edition 3

Добре дошли в прекрасния свят на Дисни! Вълшебни нови и стари герои влизат в киното, за да ви изненадат: Или умният Lighting McQueen в „Cars 3: Evolution“, който за пореден път ни разсмива и освен това има нов състезател на име Jackson Storm на състезателната писта, с който да се биете. Вечната битка между доброто и злото определя реда в галактиките в новия филм „Междузвездни войни епизод VIII - Последните джедаи“. Но също така прекрасните принцеси на Дисни преминават през Make-Over и блестят с още по-вълшебен блясък! „Dinsey Edition 3“ от Komar пренася новите фантастични светове от Disney и Star Wars директно във вашия дом. С 51 фотомотива, 23 стикера за стена и 9 стикера за прозорци от смелия джедай-ритър, до безстрашните супергерои, забавните коли и очарователната принцеса във всяка детска стая и осигуряват вълшебна атмосфера за всеки.

Disney Edition4

Новият каталог на Комар на Дисни предлага всичко, което е сърцето на истинските фанатични желания на Дисни, така че всяко дете може да търси всичките си любими герои. С новите дизайни от хитовия филм Frozen 2 ще има среща с Ана, Елза и Олаф, и разбира се, добре известни герои като Мики и Ко, Могли и Балу, Симба и Нала или Мечо Пух са добре представени с вълнуващи дизайни. Освен това новата колекция Komar включва междугалактически дизайн на Междузвездни войни, включително новия игрален филм Епизод IX - Възходът на Скайуокър. В съответствие с фотостенописите има и арт плакати и декоративни стикери, които могат да бъдат перфектно комбинирани с дизайните на фотостенописи.

Видео представяне

Disney Marvel Edition 1

Прекрасните филми на Уолт Дисни носят очарование и за малките, и за порасналите. Фототапетите на KOMAR водят героите от големия екран директно в детските стаи. Животът не може да бъде скучен с усмивката на Маккуин от „Колите“, Дъсти от „Самолетите“ или Спайдърмен на Марвъл. А Пепеляшка, Камбанка и Мечо Пух пристигат от света на феите и принцесите в розовите сънища. Направо от бойното поле на Марвъл, където Отмъстителите спасяват света – Капитан Америка, Тор, Хълк, Железният човек,  Ястребово око и Черната вдовица, събрани във впечатляваща композиция в фототапета на KOMAR. Да не забравяме вълнуващите приключения на Спайдърмен - скромния герой с паякоподобни супер сили. Детските стаи оживяват в света на мечтите!

STAR WARS

Сагата Междузвездни Войни с нейната десетилетна история е завладяла сърцата на няколко последователни поколения. KOMAR отдава дължимото на тази магия със своя каталог STAR WARS. Мотивите от поредицата трансформират стените за младите фенове и по-старите поклонници в галактическа сцена. Дроидите и героите от Съпротивата водят Силата директно в юношеските спални, докато учителят Йода, Дарт Вейдър и образа на планетата Коръсант ще поведат дългогодишните фенове обратно към произхода на галактиката. „Нека силата да бъде с вас!“

Каталог Видео представяне

Каталози

Каталог KOMAR Star Wars

pdf, 1,68 Mb.

Into Adventure В приключение

jpg, 0,08 Mb.