Лайсни за подови настилки

Лайсни - прав преход

Преходните лайсни са аксесоар, който осигурява прехода между две настилки, независимо дали естествен паркет, ламиниран паркет, PVC настилка, балатум или плочки. Подходящи са за равни подове и такива, при които има разлика в нивата не повече от 3мм. Могат да бъдат с открит или скрит монтаж, като скритият ви позволява по естетическо съединяване. Монтажът се извършва чрез захващане към пода с дюбел или чрез залепване. Лайсните са с дължина 90см, 100см, 200см и 270см, предлагат се в цвят злато, сребро, бронз, бял, черен и дървесни декори на производителите PRINZ, MYCK и ELDECО.

Каталог

Лайсни - малка денивелация

Лайсните за малка денивелация са подходящи за свързване на различни подови настилки, при които има разлика в нивата от 4мм до 17мм. Те са идеално решение за получаване на плавен или трудно забележим преход, имат добър естетичен вид и са изключително устойчиви на изтриване. Изработени от алуминий, стомана, месинг, дърво и PVC, монтажът им е бърз и лесен, извършва се с помощта на дюбели и видии или чрез залепване. Предлагат се на дължина 90см, 100см, 200см и 270см в различни цветове-злато, сребро, бронз и дървесни декори.  Производителите са PRINZ, MYCK и ELDECО.

Каталог

Лайсни - голяма денивелация

Лайсните за голяма денивелация ви осигуряват преход между настилки с разлики в нивото от 13мм до 21мм. Предлагат се на дължини: 90см, 100см, 200см и 270см, в различни цветове - злато, сребро, бронз и дървесни декори - бук, дъб, клен, череша, орех, венге, елша, парен клен и полярен дъб. Монтират се с помощта на дюбели или чрез залепване. Предлагаме лайсни на производителите PRINZ, MYCK и ELDECО.

Каталог

Завършващи лайсни

Завършващите лайсни са подходящи за обкантване на стъпала, стълбищни площадки или да завършване на монтаж, когато няма преход към друга настилка. Основното предимството на тези лайсни е, че предпазват ръбовете на стъпалата и праговете от механични повреди и им придават елегантна и завършена визия. Монтажът се извършва чрез дюбел и видия или чрез залепване. Предлагат се на дължини от 90см, 100см, 200см и 270см. Материалът от който са произведени е алуминий или PVC, а цветовата гама : сребро, злато, бронз, бук, клен, дъб, череша, махагон, венге, елша, парен клен, полярен дъб. Предлагаме лайсни на производителите PRINZ, MYCK и ELDECО.

Каталог

Огъващи се лайсни ZIC-ZAC

 Огъващите се лайсни ZIC-ZAC се използват за покриване на фуги, при овални форми, извити преходи, стъпала и други. Изработени са от 100% висококачествен алуминий. Този дизайн и направените тестовете потвърждават, че лайсна ZIC-ZAC  позволява да се огъне в дъга с радиус 1 метър, т.е. кръг с диаметър 2 метра като едновременно свързва две настилки на еднакво ниво(например между ламиниран паркет и теракот). Моделират се ръчно, без да се използват никакви инструменти. Могат да бъдат завършващи и Т-образни, като видимата част на Т-образните лайсни е 13мм или 16мм. 16 милиметровите имат асиметрична структора: горната част е 16мм, като централната част, перпендикулярна на нея, образува Т-образен профил а долната част-профилирани мустаци с отвори(само от едната страна)-22мм. широки. Отвора, който се получава е 8-10мм. Предлагат се на дължина 250см в цвят: алуминий, месинг, бук, дъб, череша и махагон.


Каталог

Т-образни лайсни

 Т-образните лайсни служат за свързване на две настилки, намиращи се на едно ниво. Монтажът се извършва чрез залепване. Предлагат се на дължина 250см, 270см  и ширина 14мм, 20мм, 25мм. Цветовете са злато, полирано злато, сребро, полирано сребро , бронз, полиран бронз и в дървесни цветове : бук, дъб, череша и махагон.

Каталог

Стълбищен профил с гума

Профилите с гума са идеално решение за стълбища. С тяхна помощ ще предотвратите подхлъзвания и инциденти. Монтажът им е лесен и дългосрочен, захващат се към пода посредством дюбел и видия под гумата или чрез залепване. Гумената вложка може да бъде сменена след време. Предлагат се на дължина 2.50м и 2.70м в цвят сребро и злато.

Каталог

Каталози

КАТАЛОГ ПОДОВИ ЛАЙСНИ

pdf, 1,03 Mb.

КАТАЛОГ ЛАЙСНИ ELDECO

pdf, 0,52 Mb.

Каталог лайсни ZIC-ZAC

pdf, 7,28 Mb.